5de48a6f9459c

Följa

Träningssugen

Dags för ny vecka och innan det blir måndag igen ska jag hinna med en sväng till Zürich, Bilbao, Ourense och Hjo. Också en vecka on the road. Utanför Zürich blir det lite jobb på en bana som heter Gams-Werdenberg och i Bilbao tar jag mig an Laukariz GC innan jag tar den erkänt vackra

Text: Svensk Golf • 2015-04-20 Uppdaterad 2015-04-20

Dags för ny vecka och innan det blir måndag igen ska jag hinna med en sväng till Zürich, Bilbao, Ourense och Hjo. Också en vecka on the road. Utanför Zürich blir det lite jobb på en bana som heter Gams-Werdenberg och i Bilbao tar jag mig an Laukariz GC innan jag tar den erkänt vackra vägen utmed Atlantkusten bort till Gijon innan jag styr söderut så att jag framåt kvällskvisten kommer till Ourense i vackra Galicien. En snabb avläming av ett arbete där innan bilresa tillbaks till Bilbao för flyg hem. Innan jag tar mig an allt detta på fredag så blir det en snabbis till natursköna Hökensås GK på onsdag. 

Mer om detta senare.

Slänger med en bild från en amerikansk kollega som också mäter golfbanor, fast på sitt revir och han sprang på ett träningsområde extraordinaire i Missouri häromdagen och tog en bild på det.

Kan tänka mig att träna där när jag tänker efter. Lira lite skeppsbrott där havet är gräset. Så bunker till bunker till bunker till bunker. Är man ju ganska bra på.

 

Bild 1132738


Text: Svensk Golf • 2015-04-20
FöljaBloggarResebloggen
Scroll to Top