Följa

En tjuvkik in i framtiden

Ni är nog många därute som sitter på bättre info än undertecknad om Googles nya prestigeprojekt, Google Glass. Just nu håller ett tiotusental personer runt om i världen på att testa denna nya produkt och vi kan väl sammanfatta det som att om smarta mobiler är vad som är hett nu så hoppas åtminstone Google

Text: Svensk Golf • 2013-11-27 Uppdaterad 2019-12-11

Ni är nog många därute som sitter på bättre info än undertecknad om Googles nya prestigeprojekt, Google Glass. Just nu håller ett tiotusental personer runt om i världen på att testa denna nya produkt och vi kan väl sammanfatta det som att om smarta mobiler är vad som är hett nu så hoppas åtminstone Google att smarta glasögon är vad som är hett i framtiden.

Hursom, ovan hittar ni en video som ger en idé av vad detta skulle kunna innebära för golfare. För de som både gillar att bära solglasögon (gissningsvis kommer smarta sådana att erbjudas framöver) och dessutom är sålda på det här med avståndsmätare så är det ju onekligen en spännande utveckling att se fram emot.

Själv funderar jag snarare på när vi kan se fram emot smarta glasögon med inbyggd greenläsning. Jaja, jag förstår ju förstås att detta vore “fusk”, men håll med om att det skulle kunna vara ett ganska fräckt träningshjälpmedel.


Text: Svensk Golf • 2013-11-27
FöljaBloggar
Scroll to Top