Följa

Röststyrd GPS-enhet till Sverige

Voice Caddie VC200 heter en ny avståndsmätare som kommit till den svenska marknaden. Blott 24 gram tung är den bland de minsta på marknaden och har ett fäste som gör att den kan sättas fast i exempelvis keps, byxa eller bag. Till skillnad från de GPS-enheter vi vant oss vid att se på golfbanan läser Voice

Text: Svensk Golf • 2013-03-18

Voice Caddie VC200 heter en ny avståndsmätare som kommit till den svenska marknaden. Blott 24 gram tung är den bland de minsta på marknaden och har ett fäste som gör att den kan sättas fast i exempelvis keps, byxa eller bag.

Till skillnad från de GPS-enheter vi vant oss vid att se på golfbanan läser Voice Caddie upp avståndet istället för att du ska läsa det på en display. En titt på filmen ovan visar hur den fungerar.

Enheten har 30 000 banor installerade och ska själv känna av vilken bana du är på, utan att du behöver göra något.

Svensk distributör är Flogbirdie AB och Voice Caddie ska kunna hittas i landets golfbutiker inom kort. Rekommenderat pris är 1 195 kronor.

Till mångas lättnad kan Bloggen också försäkra att det går att ställa in så att VC200 talar svenska, istället för den ärtiga amerikanska rösten som speakat det engelska talet.


Text: Svensk Golf • 2013-03-18
FöljaBloggar
Scroll to Top