Följa

Se US Open på nätet

Nu kan du följa spelet från US Open i dator, smartphone eller surfplatta. I ett samarbete mellan Svenska Golfförbundet och Viasat Golf får alla golfare i Sverige fri tillgång till internettjänsten Viaplay i en månad.

Marcus Lindgren • 2012-06-12

US Open

Bild 1117060

Datum: 14-17 juni.
Bana: Olympic Club, San Francisco, Kalifornien.
Prissumma: $ 8 000 000.
Vinnare: Rory McIlroy (2011).

Startfält
Tee times
FedExCup
Race2Dubai
Official World Golf Ranking
Aktuell ställning 

Läs också

Se US Open utan kostnad Följ svenskarna i datorn, telefonen eller på surfplattan

14-åring klar för majorn Kinesen Zhang yngst genom tiderna

Alex vet vad som väntar “Det gäller att spela smart”

Tiger är här för att spela Nu sitter spelet där han vill

Olympic blir en tuff utmaning Bjuder på längsta hålet i tävlingens historia

Så spelar svenskarna Starttiderna hittar du här

Den här veckan spelar fem svenskar US Open-spel på The Olympic Club i San Francisco, och jakten på Sveriges första titel i en herrmajor går vidare.  Alla golfare som är medlemmar i svenska golfklubbar kommer att kunna se spelet från den och kommande tävlingar på tourerna i en månad. Dessutom kommer Sveriges golfspelare att få tillgång till övrig sport och film med Viaplay.

– Vi är väldigt glada att Viasat tycker att golfen är en så pass viktig sport att den är värd sin egen kanal, säger Roger Andersson, kommunikationsansvarig på Svenska Golfförbundet.

– De har rättigheterna till Champions League, Premier League, NHL och Formel 1 – men väljer ändå att fortsätta satsa så mycket på golf. Det är en viktig signal.

För att följa Peter Hansons, Alexander Noréns, Fredrik Jacobssons, Carl Petterssons och Robert Karlssons spel från San Francisco går du in på den här länken. Den fria månaden kan påbörjas fram till och med den 17 juni. Vill du avsluta abonnemanget efter den fria perioden gör du det innan nästa debiteringsdag via ditt konto.

Tiger är redo
14-åring klar för US Open
Norén vet vad som väntar
Så spelar svenskarna
Scroll to Top