Blogg

Twitterhånet efter Stensons 33-metersputt

Henrik Stenson sänkte karriärens längsta putt under OS. Fotbollsklubben imponerades av bedriften och passade på att håna sina egna spelare i en uppmärksam tweet.

CM Hellsten • 2016-08-15
Twitterhånet efter Stensons 33-metersputt

Det var under fredagsvarvet som Henrik Stenson fick problem på hål 3. Väl framme på greenen hade svensken en putt från 33 meter för att rädda par.

Bollen gick mitt i hål.

– Hade jag blivit erbjuden bogey där hade jag tagit den och sprungit till nästa tee direkt. Men jag tyckte jag såg en linje och slog den som jag ville. När bollen har rullat tio meter så ser jag att den är riktigt bra. Men sedan är det förstås en jättebonus att den går i. Det är den längsta putt jag har satt i karriären, sa Stenson efteråt.

 

En av många som imponerades är Robin Svensson i fotbollsklubben Sölvesborg United.

Laget är jumbo i Division IV Blekinge med en seger och 14 förluster på 15 matcher.

När Robin Svensson såg Henrik Stensons monsterputt postade han följande inlägg på Twitter:

Twitterhånet efter Stensons 33-metersputt

 

Inlägget har retweetats 750 gånger.

24blekinge.se har pratat med Robin Svensson:

– Jag är förvånad att den fått så stor spridning. Jag försöker alltid twittra med en gnutta självinsikt och humor. Först var det tänkt som ironi, men ju mer jag tänker på det så blev jag orolig att det faktisk kan vara dagens sanning, säger Svensson till sajten. 

Scroll to Top