Golf Previews – Olympics: Day 4

Blogg

Så gör Rickie Fowler OS-avhopparna avundsjuka

Inför OS i Rio de Janeiro har mycket handlat om Zika och bristande säkerhet. När tävlingarna nu drar i gång visar golfspelarna på plats upp en helt annan bild.

Text: Erik Hallberg • 2016-08-10 Uppdaterad 2016-08-10
Så gör Rickie Fowler OS-avhopparna avundsjuka

När OS-golfen drar igång på torsdagen är det flera världsstjärnor som saknas efter återbud. 

Två spelare som saknas är amerikaner, Jordan Spieth och Dustin Johnson.

På plats för att representera USA är istället Bubba Watson, Rickie Fowler, Matt Kuchar och Patrick Reed.

Väl på plats verkar Rickie Fowler göra sitt bästa för att göra de som tackat nej till OS avundsjuka.

Under en presskonferens på onsdagen berättade Fowler att han han gör sitt bästa för att göra kollegorna som avstått OS avundsjuka.

– När det kommer till att göra killarna som stannat hemma avundsjuka känns det som att jag gör ett ganska bra jobb, det har varit en del personliga meddelanden som skickats mellan oss. Jag har berättat för dem att jag definitivt har det bra här nere, berättade Fowler med ett leende.

Förutom privata meddelanden har Fowler varit tydlig på sociala medier med att han njuter av tillvaron i Rio de Janeiro. Ricke Fowler har bland annat laddat upp bilder när han hänger med simmaren Michael Phelps och när han poserar med andra amerikanska idrottare under invigningen.

Se Fowlers inlägg nedan.

 

When you get to be there to watch history…EPIC!! #swimUNITED

Ett foto publicerat av Rickie Fowler (@rickiefowler)

Rickie Fowler är den amerikanska golfare som varit längst i Rio de Janeiro. Han anlände redan förra veckan för att delta i invigningscermonin.

Trots att de inte varit på plats lika länge som Fowler verkar dock de andra amerkanska golfarna som är på plats också njuta av tillvaron i Rio.

– Att ha möjligheten att spela golf här och vara en del av att sporten växer är stort. Att ha golf tillbaka i OS-programmet kommer bara hjälpa sporten. Det fanns säkert flera anledningar till att de andra killarna tackade nej till att komma hit men varje gång det finns en chans för mig att sätta på mig “the stars and stripes” så kommer jag göra det, säger Patrick Reed.


Text: Erik Hallberg • 2016-08-10
BloggBrasilienBubba WatsonMatt KucharOlympiska spelenPatrick ReedRickie FowlerTournytt
Scroll to Top