Puerto Rico Open – Final Round

Blogg

Mörkret stoppade “Fidde”

Mörkret stoppade första ronden i Texas. Fredrik Jacobson är fyra under par med sju hål att spela.

Text: Martin Strömberg • 2016-04-22 Uppdaterad 2016-04-22

Starten i Valero Texas Open sköts upp drygt tre timmar på grund av regn och därför hann inte alla spelare heller in på eftermiddagen.

Bland dem som spelat klart leder formstarke Charley Hoff man i klubbhuset efter 66 slag på TPC San Antonio. Hoffman har varit och nosat i täten på många tävlingar den senaste tiden och hade sju birdies och en bogey i kortet efter första dagen.

Men på morgonen under fredagen ska första ronden spelas färdigt och på banan då finns många som kan hota Hoffmans ledning. Brendan Steele är hela åtta under efter 13 hål på banan där han tog sin hittills enda PGA-seger för fem år sedan.

Steele började på tian och gjorde fyra raka birdies på hål 18-3.

Också Fredrik Jacobson fick en kanonstart på Valero Texas Open. Han gjorde birdies på de två första hålen och fyllde senare på med birdies på femman och sexan. Fem raka par på det innebär att svensken är fyra under par efter elva hål och med fina greener på morgonen har han fina chanser att skaffa sig ett bra läge när ronden summeras.

Ingen av de riktigt stora kanonerna är med i startfältet den här veckan. Brandt Snedeker är bäste på FedEx-listan av de som startar och han är fyra under par efter 14 spelade hål.

Henrik Norlander är ett över par efter elva hål medan Carl Pettersson spelat klart på 74 slag.

Ställning


Text: Martin Strömberg • 2016-04-22
BloggBrandt SnedekerBrendan SteeleFreddie JacobsonPGA TourTournytt
Scroll to Top