Franklin Templeton Shootout – Final Round

Blogg

TV: Här avgör Snedeker/Dufner partävlingen

FTS. Brandt Snedeker och Jason Dufner vann årets upplaga av partävlingen Franklin Templeton Shootout. Paret gick elva under par i den avslutande bästbollen och slutade totalt 30 under par över tre ronder. I torsdags låg de femma efter scramblen och hade tre slag upp till toppen. Under fredagens greensome kröp de närmare och inför lördagens

Text: Olof Åsgård • 2015-12-13 Uppdaterad 2019-12-11

FTS. Brandt Snedeker och Jason Dufner vann årets upplaga av partävlingen Franklin Templeton Shootout. Paret gick elva under par i den avslutande bästbollen och slutade totalt 30 under par över tre ronder.

I torsdags låg de femma efter scramblen och hade tre slag upp till toppen. Under fredagens greensome kröp de närmare och inför lördagens bästboll var de bara ett slag bakom ledarna Daniel Berger och Charley Hoffman.

Efter flera spektakulära slag av bägge spelarna och en lång putt på sista hålet av Snedeker stod han tillsammans med Dufner till slut som segrare. Deras första i tävlingen.

Harris English och Matt Kuchar som var i ledningen efter scramblen kom tvåa, två slag bakom vinnarna.

På tolfte och sista plats kom J.B. Holmes och Patrick Reed som inte fick spelet att stämma de två avslutande varven.

– Jag tyckte vi kompletterade varandra. När den ene var ute på ett hål kändes det alltid som att den andre gjorde en birdie eller sänkte en chip eller putt så vi var med i matchen igen. Det fungerade utmärkt och det var som en perfekt vecka, säger Brandt Snedeker till Golf Channel.

 

Resultat Franklin Templeton Shootout


Text: Olof Åsgård • 2015-12-13
BloggTournytt
Scroll to Top