5de4838936145

Blogg

TV: Så gick de på 58 slag

FTS. Efter första dagens spel i partävlingen Franklin Templeton Shootout leder Matt Kuchar och Harris English. Paret slog till med 58 slag i scramble och leder med ett slag före tvåorna Hunter Mahan och Billy Horschel samt Graeme McDowell och Gary Woodland. – Att ha “Kooch” som backup är väldigt skönt. En sak är säker,

Text: Olof Åsgård • 2015-12-11 Uppdaterad 2015-12-11

FTS. Efter första dagens spel i partävlingen Franklin Templeton Shootout leder Matt Kuchar och Harris English. Paret slog till med 58 slag i scramble och leder med ett slag före tvåorna Hunter Mahan och Billy Horschel samt Graeme McDowell och Gary Woodland.

– Att ha “Kooch” som backup är väldigt skönt. En sak är säker, om jag klantar till det eller missar en putt skulle jag inte velat ha någon annan spelare än honom bakom mig, säger Harris English.

Kuchar och English stod för få missar under dagen och var nära att nå Jason Days och Cameron Tringales rekord från förra året på 55 slag. Världstvåan Day valde att inte ställa upp i år för att få mer tid med familjen.

Sedan de först parades ihop 2013 har Harris English och Matt Kuchar gått 79 under par i Franklin Templeton Shootout på sju ronder. Drygt elva under i snitt.

På fredag väntar greensome för paren.

Aktuell ställning Franklin Templeton Shootout


Text: Olof Åsgård • 2015-12-11
BloggTournytt
Scroll to Top