5de4839807c38

Bubba: När jag blir världsetta lägger jag av!

Bubba Watson tog hem Hero World Challenge utan att vara hotad under sista dagen. FOTO: Getty Images. Efter att ha spelat hem Hero World Challenge på Bahamas i ohotad stil höll Bubba Watson en avspänd presskonferens. Han fick frågan om han – om han vinner kommande helg i Thailand på Asian Tour – tänker lägga

Text: Michael Åhman • 2015-12-07 Uppdaterad 2015-12-07
Bubba: När jag blir världsetta lägger jag av!
Bubba Watson tog hem Hero World Challenge utan att vara hotad under sista dagen. FOTO: Getty Images.

Efter att ha spelat hem Hero World Challenge på Bahamas i ohotad stil höll Bubba Watson en avspänd presskonferens.

Han fick frågan om han – om han vinner kommande helg i Thailand på Asian Tour – tänker lägga av. Thailand skulle nämligen betyda hans tionde seger.

– Nej, var det korta svaret.

Men du sa ju det tidigare?

– Jag sa tio i USA. Jag räknar inte det här som en PGA Tour-seger. Så det fattas två.

Men i nästa andetag korrigerade sig Watson:

– Om jag någon gång kommer att rankas som världsetta, då kommer jag att gå min väg. Jag tänker sluta när jag står på topp.

 

Bubba imponerande under Hero World Challenge med flera fantastiska slag.

På filmen nedan ser du hans inspel på det fjärde hålet.

Kan inte bli bättre.

Bubba skulle egentligen inte ha spelat Hero World Challenge. Han hade inte ordnat något pass till sin nyligen adopterade dotter, Dakota. Men när nyblivne pappan Jason Day hoppade av så fixade fru Watson snabbt de nödvändiga dokumenten.

Det lönade sig. Familjen kunde lämna Bahamas med en miljon dollar på bankkontot. Och vi andra fick se räddningen från ”wasteområdet” på andra dagens sistahål. Ett slag som Jordan Spieth kallade ”en på 50 för mig, jag vet inte vad Bubba kallar det”.

 


Text: Michael Åhman • 2015-12-07
BloggBubba WatsonTournytt
Rulla till toppen