Sanderson Farms Championship – Round Two

Blogg

Castro leder efter niotimmarsrond

Foto: Getty Roberto Castro leder Sanderson Farms efter en sönderryckt dag Vädret satte stora käppar i hjulet för spelarna före, under och efter andra dagen. Knappt halva startfältet hann runt och det tog nio timmar mellan det att Roberto Castro slog ut till dess att han signerade sitt kort för en, under omständigheterna, finfin 67:a.

Text: Martin Strömberg • 2015-11-07 Uppdaterad 2015-11-07
Castro leder efter niotimmarsrond
Foto: Getty Roberto Castro leder Sanderson Farms efter en sönderryckt dag

Vädret satte stora käppar i hjulet för spelarna före, under och efter andra dagen. Knappt halva startfältet hann runt och det tog nio timmar mellan det att Roberto Castro slog ut till dess att han signerade sitt kort för en, under omständigheterna, finfin 67:a. Castro leder för ögonblicket med fyra slag före en trio spelare på elva under.

– Det har varit en lång dag. Jag gick upp hal fem i morse och kom in på sista greenen strax innan det blev mörkt, sa Castro efter sin rond.

Det var ett långt uppehåll på grund av åska och regn men Castro hann ändå spela de flesta hålen i bra väder med sin tidiga starttid.

– 14 hål var soliga och det får jag vara tacksam för, sa Castro, som hade en händelserik rond.

Han blev först stungen av ett bi och strax efteråt satte han sitt andraslag med en pitchingwedge på åttonde hålet.

Väderprognoserna för resten av tävlingen är osäkra och det kan mycket väl bli fler avbrott under tredje dagen. En av de spelare som hann klart är svenske Carl Pettersson som just nu delar elfteplatsen på åtta under (67-69).

Av de andra svenskarna hann Robert Karlsson spela 14 hål och han är totalt ett under på delad 88:e plats. Freddie Jacobson hann ut ett enda hål och han är två under par på delad 75:e plats.

Jonas Blixt (-1) och Henrik Norlander (-3) hoppas komma ut och spela sitta andra varv under lördagen.

Se Castro håla ut från 110 meter i klippet.

Jarmo leder i Spanien


Här är Golfsveriges nya hotell


Stenson: "Hoppas vakna till i Dubai"


Dantorps hemliga vapen


Text: Martin Strömberg • 2015-11-07
BloggCarl PetterssonTournytt
Scroll to Top