ISPS Handa New Zealand Women’s Open – Day 3

Blogg

Kanonstart för Ramsay

Foto: Getty Isabella Ramsay blickar uppåt mot täten i Kina Efter ett litet trögt år så här långt kanske formen är på väg för några av våra svenska LET-damer. Vid Sanya Ladies Open öppnade Isabella Ramsay med en finfin 68:a och delar fjärdeplatsen efter första av tre ronder. Precis vad självförtroendet behövde. – Riktigt roligt.

Text: Martin Strömberg • 2015-11-06 Uppdaterad 2015-11-06
Kanonstart för Ramsay
Foto: Getty Isabella Ramsay blickar uppåt mot täten i Kina

Efter ett litet trögt år så här långt kanske formen är på väg för några av våra svenska LET-damer. Vid Sanya Ladies Open öppnade Isabella Ramsay med en finfin 68:a och delar fjärdeplatsen efter första av tre ronder. Precis vad självförtroendet behövde.

– Riktigt roligt. Jag var nervös som vanligt på första hålet (banans tionde) och började men en bogey. Jag var nervös ända tills jag gjorde birdies på på mitt fjärde och femte hål och sedan flöt det på, berättar hon för Svensk Golf från Kina.

Också Emma Westin fick en fin start på ett under par. Välbehövligt för boråstjejen som imponerade så oerhört förra säsongen på damernas LETAS-tour med bland annat två segrar. Hon delar 24:e platsen efter första dagen.

– Jag är väldigt nöjd med första dagen. Säsongen har varit lite knackig och jag har inte alls fått ut mitt spel på tävling, framförallt från tee har det krånglat. Jag har ändå njutit så här långt av mitt första år på LET, berättar Westin.

Det är fuktigt och varmt i Kina och Isabella Ramsay längtar efter svensk mat.

– Svensk husmanskost skulle jag betala dyrt för just nu men jag är glad att jag är här och spelar bra.

Sanya Ladies Open leds av amerikanskan Amelia Lewis ihop med thailändskorna Thidapa Suwannapura och 

Pavarisa Yoktuan på fem under par. 

Övriga svenska resultat:

Louise Stahle (-1) d24

Lina Boqvist (+5) d101

 

Lennarth bra med i Skottland


Ramsay trea i Spanien


Text: Martin Strömberg • 2015-11-06
BloggIsabella RamsayTournytt
Scroll to Top