Blogg

Nytt EM för golfen

Foto: Getty Nya lag-EM för proffs har premiär 2018 och kanske kan Caroline Hedwall få lägga en ny titel till meritlistan Tilsammans med sex andra idrotter ska golfen göra upp en ny version av Europamästerskapet. Det är friidrott, simning, cykel, rodd, gymnastik och triathlon som strålar samman med golf 2018 för att göra upp om EM-titlar …

Nytt EM för golfen Read More »

Martin Strömberg • 2015-10-23
Nytt EM för golfen
Foto: Getty Nya lag-EM för proffs har premiär 2018 och kanske kan Caroline Hedwall få lägga en ny titel till meritlistan

Tilsammans med sex andra idrotter ska golfen göra upp en ny version av Europamästerskapet. Det är friidrott, simning, cykel, rodd, gymnastik och triathlon som strålar samman med golf 2018 för att göra upp om EM-titlar i augusti. För golfens del spelas EM på Gleneagles i Skottland och det blir lagspel för damer och herrar samt en mixad klass.

– Vi ser fram emot möjligheten att ha EM tillsammans med andra stora OS-idrotter, säger Ivan Khodabakhsh, vd för damernas Europatour i golf, enligt TT. 

Det framgår inte vilka kvalificeringsgrunder eller vilka spelare som får vara med så vi får återkomma med de små detaljerna. 

Scroll to Top