Alstom Open de France – Round Four

Kombinera golfresan med fotbolls-EM

Spela golf på förmiddagen och se landslaget på eftermiddagen. Nu finns ett paket som tar dig till Paris i sommar.

Text: Jesper Johansson • 2016-01-21 Uppdaterad 2016-01-21

Svenska Golfförbundet har fått en ny gren – fotbollsgolf. 

I sommar kan den fotbollsintresserade golfaren följa fotbolls-EM på plats. 

Det är Starttiden golfresor som arrangerar den kombinerade golf- och fotbollsresan. I juni spelas fotbolls-EM i Frankrike och i och med Sveriges match mot Irland kan du också spela Frankrikes bästa bana – Le Golf National.

– Vi valde banan för att den är rankad som nummer ett i Frankrike, tia i Europa och 63:a i världen. Det är en kanonbana och varför inte kombinera golf i världsklass med fantastisk fotboll, säger Håkan Nilsson på starttiden.se

Banan, som står som värd för Ryder Cup 2018, ligger endast 30 minuter från den franska huvudstaden där Sverige möter Irland på arenan Stade de France.

Zlatan Ibrahimovic, som till vardags spelar i Paris Saint Germain, får alltså spela en av gruppspelsmatcherna i sin hemstad.

– Jag tycker att det är en häftig grej. Zlatan gör, antagligen, sitt sista stora mästerskap och att få se honom spela i Paris blir mäktigt, säger Håkan Nilsson.

 

Starttiden har 28 platser till sitt förfogande men redan nu är mer än en tredjedel uppbokat.

Priset för resan är 9 995 kronor per person och då ingår flyg, boende, golf, transfer och frukost. 

– Jag kan också bistå med biljetter till fotbollsmatchen men då får man betala lite mer. Man kan också ansöka om biljetter själv. Biljetterna lottas ut så man har fortfarande en god chans att få tag på dem, säger Håkan Nilsson

Fotbollsgolf är nu en del av SGF


Text: Jesper Johansson • 2016-01-21
Banor och resorBanor & resorFrankrikeGolf NationalResor
Rulla till toppen