77ebd96c-5defcd26b4dcb

Artiklar

Svenska PGA värvar till kansliet

PGA of Sweden förstärker sitt kansli med Sofia Strindholm.

Text: CM Hellsten • 2019-12-04 Uppdaterad 2019-12-12

De senaste fyra åren har Sofia Strindholm arbetat som klubbchef/verkställande direktör på Karlstad GK.
Hon har tidigare fungerat som golfproffs, jobbat som tränare och kanslichef.

Nu lämnar hon 36-hålsanläggningen i Värmland för att påbörja en tjänst vid PGA of Sweden – en organisation som hon varit medlem i sedan 22 år.

Svensk Golf besöker: Karlstad GK

1 mars 2020 ansluter Sofia Strindholm till PGA:s kansli där hon ska arbeta med utveckling, utbildningsfrågor, kommunikation och service till våra medlemmar.
– Jag är oerhört glad och stolt över att ha fått förtroendet över att axla en viktig roll på PGA tillsammans med styrelsen, Johan, Anna och inte minst PGAs medlemmar. Jag har ett driv att alltid vilja utvecklas och bli bättre, därför ligger alla sorters utveckling mig varmt om hjärtat. Det har bland annat fått mig att gå de flesta utbildningar i PGA. För mig är det viktigt att få tillhöra ett sammanhang som skapar förutsättningar för utveckling, vilket PGA är ett utmärkt exempel på. Ensam är inte stark i mitt tycke och PGA är en yrkesorganisation som jag tycker har en viktig roll i golfbranschen, säger Sofia Strindholm i ett pressmeddelande.

Hampf blir ny PGA-chef

PGA:s kanslichef/vd, Johan Hampf, kommenterar rekryteringen så här:
– Jag har haft fördelen och nöjet att följa Sofia genom tränarutbildningen vidare genom hennes deltagande i golfens klubbchefsutbildning och nu de senaste åren fått arbeta med henne i styrelsen där utbildningsfrågor och kompetensutveckling haft stor betydelse. Med Sofias breda kompetens, engagemang och stora hjärta i golfen, ser jag tillsammans med styrelsen, våra medlemmar, Anna samt andra engagerade personer mycket fram emot att fortsätta stärka golfen, våra medlemmar och utveckla PGA tillsammans.Text: CM Hellsten • 2019-12-04
ArtiklarPGA of Sweden NationalSvenska golfbanor
Scroll to Top