5de37305e438f

Artiklar

Nu kan du spela St Andrews Old Course – på rangen

St Andrews är en helig plats dit golfare vallfärdar från hela jordklotet. För den som inte har möjlighet att åka dit finns nu ett smidigt alternativ.

Text: Jesper Johansson • 2019-07-10

Har du inte haft möjlighet att ta dig till St Andrews för att spela Old Course? Ta det lugnt, nu kan du göra det – virtuellt.

För från och med början av juli kan man spela den gamla golfbanan med Toptracer och deras “Virtual Golf”-teknologi. Företaget erbjuder en simulatorlösning visandes bollflykt och annan viktig data som spinntal, längd och annat.

Den totala guiden till St Andrews

Dessutom finns St Andrews Old Course nu på Toptracers range-lösning, vilket innebär att man slår ett golfslag ut på rangen och vänder sig sedan till en skärm intill sin slagmatta och ser hur bollen reagerar på golfbanan.
“Tillägget av Old Course i St Andrews erbjuder ägare av Toptracer Range en stor möjlighet att ge gäster möjligheten att spela vad som anses vara världens mest ikoniska golfbana. Vi vill få sporten att växa och med det kommer att göra traditionella golfbanor mer tillgängliga, så att alla typer av golfare kan uppleva sportens rika historia och den klassiska typen av golfbana även om man står på en golfrange”, säger Paul William, Europachef för Toptracer.

Toptracers range finns på tre platser i Stockholmsområdet, i Örebro och i Göteborg.Text: Jesper Johansson • 2019-07-10
Artiklar19:e håletOld Course St Andrews
Scroll to Top