Artiklar

Järntest: Callaway Apex Pro 19

Svensk Golf säger Ett smitt järn för skickliga spelare. Apex Pro 19 delar mycket teknologi med Apex 19 men är smäckrare till formen med en tunnare topplinje och något högre tåspets. Apex Pro 19 ska tilltala de som söker kontroll. Det går även att kombinera de två modellerna, Apex Pro 19 i de korta järnen …

Järntest: Callaway Apex Pro 19 Read More »

Svensk Golf • 2019-05-01
Järntest: Callaway Apex Pro 19
Svensk Golf säger

Ett smitt järn för skickliga spelare. Apex Pro 19 delar mycket teknologi med Apex 19 men är smäckrare till formen med en tunnare topplinje och något högre tåspets. Apex Pro 19 ska tilltala de som söker kontroll. Det går även att kombinera de två modellerna, Apex Pro 19 i de korta järnen och de något mer förlåtande Apex 19 i de långa järnen.

Panelsnacket

HCP 0–5 ”Onödigt att göra klubban lite mindre med minskade förlåtande egenskaper än i vanliga Apex 19, utan att ge tillbaka lika doser känsla och kontroll i den här Pro-modellen.”

HCP 5–10 ”Håller inte alls med föregående testare. Jag tycker att de är tillräckligt förlåtande sett till den smäckra formen. Riktigt snygga!”

För vem?

Testpanelens lägsta svinghastigheter får inte ut samma prestanda med Pro-modellen som med Apex 19. Apex Pro 19 kräver en mer konsekvent bollträff och högre svinghastighet för att få önskad utväxling i de långa järnen. Rekommenderas för spelare med singelhandicap.

SVÅRIGHETSGRAD Medelsvår.

Järntest: Callaway Apex Pro 19

Scroll to Top