5de3ebf3348f2

Artiklar

Hampf blir ny PGA-chef

PGA of Sweden har fått en ny kanslichef.

Text: CM Hellsten • 2019-02-06 Uppdaterad 2019-12-12

Efter 22 år har Mikael Sorling uppnått pensionsålder och väljer att lämna uppdraget som kanslichef för PGA of Sweden.
En rekryteringsprocess inleddes och när den var klar fanns lösningen på det egna kontoret vid 36-hålsanläggningen PGA of Sweden i Bara utanför Malmö.

Golfveckan drog in 400 000 kr till forskningen

Några dörrar bort satt utbildningsansvarige Johan Hampf, som funnits i organisationen i 12 år.
1 april tar han över som kanslichef.
PGA-ordförande Marcus Lindell motiverar valet så här i ett pressmeddelande:
– Det har varit en relativt lång process då vi fick in många kvalificerade ansökningar, men tack vare en engagerad styrelse och en professionell rekryterare lyckades vi hitta helt rätt. Johan har utvecklat PGA:s utbildningsverksamhet till en helt ny nivå och vi ser det som fullt naturligt att Johan tar över som kanslichef.

Svenska PGA utbildade i Costa Rica

Johan Hampf säger så här om sitt nya jobb:
– Jag är oerhört stolt och glad att få ta över rollen. PGA har sedan länge legat mig mycket varmt om hjärtat, långt innan jag blev PGA-medlem 1986. PGA har under Mikael Sorlings ledning vuxit till en mycket stark och väl fungerande organisation, med en medlemskår/kollegor som enligt mig är den bästa i världen. PGA of Sweden är från omvärlden en mycket respekterad organisation. Med den grunden känns det inspirerande och motiverande att tillsammans med styrelsen, medarbetare och PGA kollegor, få ta PGA in i framtiden.Text: CM Hellsten • 2019-02-06
ArtiklarPGA of Sweden NationalSvenska golfbanor
Scroll to Top