5de3f9160051e

Artiklar

”Föräldrarna spelar golf när juniorerna tränar”

Nu lanseras en specialresa inför sportlovsveckorna 2019.

Text: CM Hellsten • 2018-10-11

Vi har tidigare skrivit om hur det går att kombinera golfresan med att se Mats Wilander och andra legendarer spela tennisturnering och att det finns möjligheter att spela både bridge och golf på sin resa.
Nu lanserar Golf Plaisir ytterligare en specialresa – under sportlovsveckorna 2019.

Lissabons bästa golfbanor

– Vi har lagt upp tre avgångar, vecka 7, 8 och 9 då Golf Plaisir Junior Camp arrangeras på Troia utanför Lissabon. Juniorerna kommer att träna varje förmiddag med Rickard Malmgren och spela varje eftermiddag. Det som egentligen gör denna juniorresa unik är att vi även välkomnar medföljande föräldrar. Föräldrar kommer att spela på Troia förmiddagarna medan juniorerna tränar, för att sedan njuta av lugnet på eftermiddagarna, säger Johan Kullenberg, marketing manager på Golf Plaisir.

Europas häftigaste nya bana – en av golfjuvelerna på Silverkusten

Har ni testat ett liknande upplägg tidigare?
– Ja. Vi hade en lyckad resa redan 2015 under Stockholms sportlovsvecka som blev fullbokad på väldigt kort tid. Tanken var givetvis att vi skulle fortsätta med succén, men växla upp till att täcka Stockholms, Skånes och Göteborgs sportlov. Troia kommer att funka perfekt för en Junior Camp.Text: CM Hellsten • 2018-10-11
ArtiklarBanor & resorPortugalTroiaVeckoresa
Scroll to Top