Artiklar

Se tennislegendarerna under golfresan

Här är golfresan som kombineras med en tennisturnering.

CM Hellsten • 2018-08-28

I nummer 3/1985 pryddes Svensk Golfs omslag av en oväntad person – tennisstjärnan Mats Wilander. Vänsterspelaren svingade loss iklädd collegetröja och mjukisbyxor.
Reportaget handlade om Mats Wilanders stora golfintresse och uppslaget inne i tidningen bjöd på en parallell svingserie – på golfbanan och tennisgruset.

Se tennislegendarerna under golfresan
Klicka på bilden för att komma till reportaget om golfaren Mats Wilander.

I början av oktober deltar Mats Wilander i veterantennisturneringen Legends Cup i Palma tillsammans med landsmannen Mikael Pernfors och andra spelare som Carlos Moyá, Juan Carlos Ferrero, Tommy Haas och Tim Henman.
Turneringen ingår på ATP Champions Tour.

Golf Plaisir arrangerar golfresor till Son Antem på Mallorca där biljetter till finaldagen av tennisen ingår.
– Tanken att göra denna typ av kombinationsresa har funnits i flera år. Det är dock först nu som spelprogram och lämplig golfresort som vi har i vårt program sammanfallit. Vi vet att det finns ett stort tennisintresse bland våra gäster. Många har nog en nostalgisk ådra och kommer ihåg när Sverige var en av världens toppnationer och därför är nog intresset för att se gamla storstjärnor som Mats Wilander och Mikael Pernfors väldigt stort.

Specialresor till 2022-års Ryder Cup-bana

Är det här en kommande trend med kombinationsresor?
– Vi har satt större fokus på specialresor som denna generellt då vi märkt att det efterfrågas. Det blir mycket golf under resan, men också ett tennisminne för livet. Vi uppmanar alla som åker denna vecka att också ta med sig tennisutrustning. Son Antem har ett antal tennis banor o det kan nog bli lite spontantennis bland gästerna. 


Scroll to Top