Johnnie Walker Championship – Round Four

Superstart med ET-vinnaren Peter Hedblom

Bästa sättet att komma i form till säsongen 2018? Att åka på Svensk Golf Superstart och få lektioner av trefaldige ET-vinnaren Peter Hedblom.

Text: CM Hellsten • 2017-10-18 Uppdaterad 2019-12-12

För sjätte året i rad arrangerar Svensk Golf den populära träningsresan Superstart. Till nästa år får deltagarna upptäcka en ny destination – läckra Son Antem på soliga Mallorca.
Som vanligt finns instruktörerna från Golfskolan på plats och genomför högkvalitativa träningspass inom spelets olika områden.

Därför ska du spela golf på Mallorca

2018 kompletteras Golfskolantränarna även av Peter Hedblom. Den trefaldige European Tour-vinnaren kommer att hålla i ett lektionspass som ger deltagarna en unik inblick i vad det faktiskt går att lära sig av proffsen.

Så här säger Svensk Golfs chefredaktör Oskar Åsgård om ”nyförvärvet”:
– Det känns jättekul att få erbjuda deltagarna lektionspasset med Peter Hedblom. Med den mångåriga erfarenhet han har av tourgolf på absolut högsta nivå kommer han garanterat att kunna bjuda på flera häftiga ögonöppnare. Det kommer att bli ett utmärkt komplement till de andra lektionspassen med Golfskolans duktiga tränare. Två superveckor för de som verkligen vill utveckla sin golf.

Superstart 2018 arrangeras 1-8 mars samt 8-15 mars.
Fullständig info och bokning hittas här.


Text: CM Hellsten • 2017-10-18
ArtiklarGolfskolanPeter HedblomSuperstart
Rulla till toppen