Artiklar

Sommarjobba på Halmstad GK – som vice vd

På Halmstad GK kan elever få chansen att i sommar arbeta som vice vd.

Jesper Johansson • 2017-06-13

Känner du någon som är på jakt efter ett sommarjobb, eller kanske är du det själv? För den golfintresserade har nu Halmstad GK utlyst det ultimata sommarjobbet. 

Företagarna, LRF och Svenskt Näringsliv arrangerar för andra gången en kampanj de kallar Gilla #Företagsamhet. Målet är att öka förståelsen för företagsamma människor och deras verklighet. En av de personerna är Christian Jakobsson. Han är vd på Halmstad GK och ställer sig positiv till initiativet, enligt Svenskt Näringsliv.
– Många har en förenklad bild av hur det är att driva ett företag. Det är viktigt att man pratar om engagemanget och den drivkraft många företag har till allmänheten, säger Jakobsson till Svenskt Näringsliv.

Sörenstam anordnar tävling i Halmstad

Därför kan nu elever tävla om att arbeta som vice vd på Halmstad GK. Målet är att de elever som vinner ska lära sig företagandets komplexitet och få en bra bild av hur det är att driva ett företag.
– Det är ett utmärkt sätt att nå ut till skolungdomar och låta dem utveckla sina idéer. Genom att erbjuda rollen som vice vd under två veckor vill jag ge ungdomarna en förståelse för vad som sker i vår verksamhet, säger Jakobsson till Svenskt Näringsliv.

Här är Sveriges 55 bästa golfbanor

Scroll to Top