5de4417c3b2b3

Artiklar

TomTom lanserar två nya golfklockor

Ibland kan det vara bra att få hjälp med att mäta avståndet fram till greenen, eller hålla koll på hur många steg du tar under en golfrunda. TomTom lanserar två nya golfklockor.

Text: • 2017-05-17 Uppdaterad 2017-05-17

TomTom introducerar två nya klockor. Den ena är Golfer 2 där du med hjälp av aktivitetsmätning 24/7 kan bestämma själv om du vill räkna dina steg och mäta både aktiva minuter och kalorier.
Golfer 2 SE är helt ny i Golfer-serien. Den har samma funktioner som de övriga klockorna, men ett sportigare utseende.
– Våra användare har visat att de gärna använder vår golfklocka dagligen. Nu kan de nyttja fördelarna med vår aktivitetsmätning 24/7. Vi vill att vår Golfer-serie är tillgänglig för alla golfare oavsett spelnivå och att den stöttar dem i sin spelutveckling – precis detta gör Golfer 2 SE, säger Corinne Vigreux, medgrundare och chef för TomTom Consumer i ett pressmeddelande.

TomTom lanserar två nya golfklockor
Du kan med hjälp av appen hålla koll på din golfrunda. //Foto: TomTom

Några av golfklockornas funktioner är att de visar vad som finns på greenen, men också runt om. De kan också vara bra för dig som vill ha hjälp med att läsa av avståndet till specifika hinder på banan.
Klockorna analyserar dessutom dina slag automatiskt och när rundan är färdigspelad kan du hitta en analys hur golfrundan gick.


Text: • 2017-05-17
ArtiklarElektronikTomTomUtrustning
Scroll to Top