5de44421f389d

Artiklar

Nu är det dags för Superstart Tjej

Svensk Golf Superstart på Hooks Herrgård är precis avslutad. 14-16 maj arrangeras nästa Superstart – då enbart för kvinnor.

Text: CM Hellsten • 2017-04-26

Svensk Golf Superstart arrangeras på flera platser runt om i världen.
I mars var destinationen Mazagan i Marocko.
Den här veckan avslutades Superstart på småländska Hooks Herrgård, men redan nu kan du – som är kvinna – boka din plats på nästa evenemang.
14-16 maj är det dags Superstart Tjej på Sankt Jörgen Park Resort i Göteborg.

Här får golfaren en Superstart på säsongen

I Superstart får deltagarna lektioner på förmiddagen och spelar banan efter lunch, eller tvärtom.
På Sankt Jörgen Park Resort kommer golfarna att tränas av Golfskolans rutinerade tränare Marlene Hedblom, Linda Lindell, Caroline Condrup och Sofia Edman.
– Alla kvinnor som spelar golf och oavsett på vilken nivå tycker jag borde åka på Superstart Tjej. Vi går igenom alla delar i spelet och delar in grupperna efter spelstandard så vi kan anpassa oss och lägga nivån rätt, säger Linda Lindell. 

Så gör du för att slå upp på bollen

Linda Lindells kollega Sofia Edman fyller i:
– Eventet är alltid fyllt med inspiration och glädje. Sen är det bra att träningen kompletteras med spel och blandas med goda middagar och avkoppling på St Jörgens utmärkta spa. Kan det bli bättre?

Vad händer på kvällarna?
– Efter passen och golfen andas vi ut i bubbelpoolen i den fina spa-anläggningen. Före middagen har redaktionen alltid något spännande på gång med oss tränare. Det brukar vara uppskattat bland deltagarna och under middagen blir det oftast mycket prat om golf och erfarenhetsutbyte, säger Sofia Edman.

 

Läs mer och boka din plats här. 


Text: CM Hellsten • 2017-04-26
ArtiklarGolfskolanSuperstart
Scroll to Top