5de44b0d058f8

Artiklar

SGLF blir Golf & Co.

Sveriges Golfleverantörers Förening, SGLF, byter namn. Numera är det Golf & Co som gäller.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-16 Uppdaterad 2017-03-16

Sveriges Golfleverantörers Förening, SGLF, hade årsstämma i Stockholm. Under mötet beslutades det att leverantörsföreningen blir en branschförening, och byter namn till Golf & Co.

Den nya föreningen skriver i ett pressmeddelande att de ska “arbeta med effektivitet, kunskap och samordning för en hållbar handel med golfartiklar i Sverige. Övergripande handlar det ytterst om inspiration och golfens utveckling i Sverige”.

Så här säger Johan Laur, ordförande i Golf & Co:
– Under årsmötet 2016 bestämde medlemmarna att vi skulle ta steget ifrån att vara en leverantörsförening till att istället skapa en branschförening. Målsättningen var oerhört tydlig; att vara en medlemsorganisation som arbetar för att främja och effektivisera handeln med golfartiklar genom att erbjuda kunskap, organisera mässor och arrangera inköpsdagar.

I samband med mötet blev Dormy och PQ ny medlemmar i föreningen. Styrelsen utökades också med Helena Åkesson från Callaway Golf Apparel, Anders Wall från Dormy och Matilde Unge som ansvarig för hållbarhetsfrågot samt Petter Bengtsson från PGA.


Text: Jesper Johansson • 2017-03-16
ArtiklarNyheterUtrustning
Scroll to Top