Omega Dubai Desert Classic – Previews

Artiklar

Tiger Woods presenterar nytt banprojekt

Även fast Tiger Woods är skadad har han saker att göra. 14-faldige majorvinnaren meddelar att han startat ett nytt designprojekt. Den här gången på Bahamas.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-15 Uppdaterad 2017-03-15

Tiger Woods är fortsatt skadad efter sin korta comeback. Det var i januari som han avbröt Dubai Desert Classic med ryggproblem, och sedan dess har han inte kunnat tävla. Men det betyder inte att han sitter sysslolös hemma.

Under tisdagen meddelade Tiger Woods och hans företag, TGR Design, att han ska rita en tiohålig korthålsbana på Bahamas. Banan kallas för “The Playground”, lekplatsen, och kommer att vara belägen i närheten av Atlanten och ytterligare en 18-hålsbana som ska byggas i närheten.

Därför är Tiger Woods nya bana unik

– Jag är hedrad att få vara en del av det här spektaulära projektet i paradiset. Den otroliga kombinationen av havet och landet berättigar en lika unik och otrolig golfupplevelse, som TGR Design kan erbjuda, säger Tiger Woods i ett pressmeddelande.
– Golfbanan kompletterar den här lyxiga resorten då den är designad för golfare som vill ha roligt, samtidigt som de utmanas. Den största utmaningen blir att behålla den otroliga utsikten som redan nu finns på platsen.

Det här är inte Tiger Woods första projekt som designer. I december 2016 blev han övertalad av Barack Obama att bygga om en bana i Chicago.
Och under våren 2016 invigdes den privata banan BlueJack National i Texas.
Då hände något väldigt oväntat.
Se filmen nedan:


Text: Jesper Johansson • 2017-03-15
ArtiklarTiger Woods
Scroll to Top