5de4526f0bad0

Artiklar

Zachrisson om hudcancern: ”Det är ingen fara”

Göran Zachrisson har drabbats av hudcancer, men menar att det inte är någon fara. "Jag har misskött mig bara", säger han.

Text: Jesper Johansson • 2017-01-17 Uppdaterad 2017-01-17

På Idrottsgalans röda matta kom Göran Zachrisson med bandage. Anledningen är att han tagit bort små tumörer.

– Det låter så allvarligt när man säger tumör. Men de är borttagna och det är ingen fara med mig. Men det är en slags hudcancer, säger Göran Zachrisson.

– Jag har misskött mig bara. Jag har varit för mycket i solen. Jag har varit för många gånger på 3 000 meters höjd i solen, på sjön och inte minst på golfbanorna.

Göran Zachrisson besökte galan med sin vän Bosse Parnevik, och Mr Golf menar att de antagligen var det äldsta laget på galan.

– Jag sa till honom att det nu gäller att vi rör oss som de yngsta, även om det gör ont. Jag vet inte hur det gick, vi blev nog genomskådade, säger Zachrisson och skrattar.

– Det är bara att gå vidare. Det ska göra lite ont att bli äldre. Man kan inte hålla på och åma sig.

 

Göran Zachrisson bad sin läkare att vänta med att ta bort tumörerna till efter galan. Men det var inget hon gick med på.

– Hon gav mig en iskall blick och sa att det inte var möjligt. Men det är inget bry sig om.

Kan du fortsätta kommentera?

– Ja, jag kommer inte resa så mycket men jag kommer att fortsätta kommentera. Meningen är att jag nästa vecka ska kommentera tävlingen i Dubai med Pierre Fulke. Det ser jag fram emot. Det ska bli kul!

 

Så här sa Göran innan Idrottsgalan:


Text: Jesper Johansson • 2017-01-17
ArtiklarNyheter
Scroll to Top