Nordea Masters – Day Two

Artiklar

Han blir Bro Hofs nya vd

1 februari tillträder Patric Wester som ny vd på Bro Hof.

Jesper Johansson • 2016-12-21

svenskgolf.se/wp skrev under hösten att Peter Nyberg slutar som vd för Sveriges högst rankade anläggning – Bro Hof Slott GC.

Nu har hans efterträdare tillsatts.

Det blir Patric Wester, som tidigare varit klubbchef på bland annat Bro-Bålsta GK och Österåkers GK. Däremellan var Wester under 2009 också ansvarig vid uppbyggnaden och starten av PGA Sweden National i Skåne.

I ett pressmeddelande skriver Bro Hof att Patric Westers uppdrag blir att befästa banans målsättning att vara den bästa i Skandinavien och en av Europas allra bästa golfanläggningar samt en av världens bästa tävlingsbanor.

– Det ska bli fantastiskt kul och utmanande att få arbeta med en av Europas bästa golfanläggningar. Svensk golf har kommit ur sin tuffa svacka och nu ser vi en stark tillväxt för golfen framför allt i Stockholm. Bro Hof är väl rustat för att ta emot nya medlemmar och gäster som uppskattar hög kvalitet och en bana i världsklass, säger Patric Wester.

Klubbens ordförande, Björn Örås, är nöjd med att ha Patric Wester i klubben:

– Vi är glada att Patric Wester blir ny vd på Bro Hof Slott GC. Han kommer att säkra vår position som Nordens bästa golfanläggning.

Patric Wester är inte det enda nyförvärvet till Bro Hof. Golfskolan-bekante Viktor Gustavsson är ny tränare på anläggningen.

Scroll to Top