Artiklar

Från Leksands IF till Gagnefs GK

Micke Norman byter ett fullsatt Tagera Arena mot fridfulla Gagnefs GK. SHL-klubbens före detta försäljningschef blir klubbchef på golfklubben.

Jesper Johansson • 2016-11-14

Micke Norman har under de senaste sex åren varit ansvarig försäljningschef inom SHL-klubben Leksands IF. Nu är det dags för ett nytt uppdrag – och Gagnefs GK blir den nya arbetsplatsen.

– Det har varit sex fantastiska år i Leksands IF men också otroligt tufft. Det blir som en livsstil att jobba i en sådan här klubb. Det ska bli kul att testa något nytt, säger Norman.

Micke Norman är själv medlem på Gangefs GK och trivs på klubben. Den mysiga atmosfären och tillgängligheten att komma ut på banan är två faktorer som han uppskattar. Medlemsantalet är just nu ungefär 700 men det är något Norman vill öka.

– Jag tror att man vill gå upp till ungefär 800 medlemmar. Det skulle vara bra för klubben samtidigt som alla medlemmar enkelt kommer ut på banan.

Vad kan du tillföra till Gangefs GK?

– Jag kan bidra med mycket företagskontakter från min tid i Leksands IF. Jag vill att man ska hitta någon ny sponsor till klubben. Sedan vill jag gärna se några roliga företagsevent och lite sådant. Det är vad jag tittar på närmast. Men sedan kommer andra saker att dyka upp framöver.

– Klubben har gått bra de senaste tre-fyra åren så jag vill fortsätta med det och bygga upp en ekonomi så att vi kan förbättra banan lite varje år.

Klubben som räddar småbarnsföräldrarna kvar i golfen


Facebook bakom golfklubbens succé

Scroll to Top