Artiklar

Han blir ny vd på Vasatorp

Tidigare i år rekryterades Peter Larsson som Operations Manager på Vasatorps GK. Nu blir han klubbens nya vd.

Tommie Gustavsson • 2016-10-03

Peter Larsson rekryterades under vintern till rollen som Operations Manager på Vasatorps Golfklubb och tillträdde sin tjänst i slutet av maj. Marc Potter som var den som rekryterade Peter Larsson slutade i februari och klubbens ordförande Christer Naxén (bilden) har jobbat 40 procent operativt som ställföreträdande vd och klubbchef under säsongen. Igår blev det klart att Peter Larsson kommer att ta över vd- och klubbchefsrollen från den 1 november.

– Självklart känns det lite nervöst att ta över huvudansvaret på en av Sveriges största golfanläggningar med fyra banor, 3 600 medlemmar och en omsättning på 40 miljoner. Samtidigt så känns det som en mycket spännande utmaning som jag verkligen ser fram emot att ta mig an, säger Peter Larsson.

Hur går din nya roll ihop med ditt engagemang i det nya Wegeholmsprojektet?

– Jag kommer fortfarande att vara delägare i projektet men jag kommer jag ta ett steg tillbaka och inte längre vara talesperson och inte heller vara den som står på bankerna och säljer spelrätter när vi väl kommer så långt. Henriks Stenson Golf Design, som också är delägare, har både projektledare och koordinator för byggnationen så den biten sköter de.

– Nu satsar jag allt på Vasatorp och hoppas kunna jobba jobba här många år framöver.

 

Scroll to Top