5de46e9c7086d

Artiklar

Häng med på Svensk Golf Superstart i augusti

I augusti kommer träningslägret som gjort succé till både Skåne och Småland. Boka din plats nu.

Text: Erik Hallberg • 2016-06-23

Nu har du chansen att köra ett träningsläger på banan där nästa års Nordea Masters spelas.

3-5 augusti arrangeras Svensk Golf Superstart på Barsebäck G&CC i Skåne.

Under tre dagar kommer du få chansen att på en av Sveriges finaste banor förbättra alla aspekter i ditt spel. 

– Jag tycker att det bästa med Svensk Golf Superstart är helheten. Lektioner med våra vassa tränare varvas med spel på banan då man får chansen att testa nyvunna färdigheter i skarpt läge. Men många brukar också uppskatta middagarna och eftersnacket, då man får chansen att umgås med likasinnade, säger Tobias Bergman, chefredaktör på Svensk Golf.

Bara en wedge från träningsområdet och golfbanan väntar två nätter i dubbelrum på Barsebäck Resort, utöver boendet ingår också två trerättersmiddagar, tre luncher och två frukostar.

Passa på att ge dig själv en upplevelse för livet samtidigt som du förbättrar ditt golfspel – och så småningom även ditt handicap.

 

 

Häng med på Svensk Golf Superstart i augusti
14-16 augusti hålls Svensk Golf Superstart på Hooks Herrgård. //Foto: Hooks Herrgård

Utöver Superstart på Barsebäck kommer Svensk Golf även att arrangera en Superstart enbart för tjejer på Hooks Herrgård senare i augusti. Läs mer om tjej-evenemanget här.

 

Här är tränarna som är med hela helgen på Barsebäck G&CC:

Caroline Condrup Tränare på en av Sveriges mest kompletta golfanläggningar, Barsebäck G&CC. Caroline kommer att utveckla ditt järnspel och ska försöka få dig att träffa fler greener i sommar

Fredrik Tillgren Fredrik är tränare på Falkenbergs GK sedan många år tillbaka och har blivit en viktig tränarprofil i västra Sverige. Han har själv en bakgrund som spelare, och har många centrala utbildningar i både PGA:s och TPI:s regi.

Marlene Hedblom Tidigare segrare på damernas Europatour, nu tränare på Fågelbro G&CC och med många års erfarenhet av golfskolor. Under de här dagarna ser hon till att vässa din puttning inför säsongen.

Henrik Lundqvist Henrik “Hempa” Lundqvist är från Gävle och började spela golf som tolvåring. Han har själv spelat på flera olika nivåer och nådde som bäst upp till Challenge Tour. Därefter har han fokuserat på sin tränarkarriär, där han bland annat har varit landslagstränare för Belgien i 15 år. Henrik har gjort sig känd tack vare sin enorma kunskap och sitt engagemang.

 

Anmäl dig till Superstart på Barsebäck G&CC här

 

Anmäl dig till Superstart för tjejer på Hooks Herrgård här

Tjejer – häng med på Superstart Hook


Häng med på Svensk Golf Superstart till Barsebäck


Text: Erik Hallberg • 2016-06-23
ArtiklarBarsebäck G&CCGolfskolanHooks GKSuperstart
Scroll to Top