5de474040437c

Artiklar

”Ser du inte att det är Justin Timberlake?”

Superstjärnan dök upp för att spela en rond på Svartinge Golfklubb, norr om Stockholm.

Text: Michael Åhman • 2016-05-18

Birgitta Werneskog-Ljung, före detta generalsekreterare i Riksidrottsförbundet, fick en rejäl överraskning när hon och hennes sällskap skulle slå ut på första hålet på Svartinge, den exklusiva banan vid Rotebro norr om Stockholm, i förrgår kväll.

Plötsligt kör det upp en golfbil med två personer.

Birgitta, som också varit styrelseledamot i Svenska Golfförbundet, kände inte igen amerikanen i sällskapet – men det gjorde hennes make Hans.

– Ser du inte att det är Justin Timberlake?

Birgitta erkänner i sitt Facebook-inlägg att hon blev lite “star strucked” över artistens plötsliga närvaro. Men inte värre än att hon erbjöd sällskapet med golfbil att slå ut före – i utbyte mot en bild och att hon fick filma superstjärnans utslag på första hålet.

Och som man säger numera: Om det inte finns på bild på Facebook så har det inte hänt.

Och h��r ser du beviset!

Justin Timberlake är en dedikerad golfare. Tidigare i år spelade han (både golf och gitarr) vid Pebble Beachs Pro-Am-tävling, i par med Justin Rose. Uppgifter om Timberlakes handicap varierar, men 4,2 är en flitigt nämnd siffra.

När Hans och jag skulle slå ut på ettan… – Birgitta Werneskog-Ljung | Facebook

När Hans och jag skulle slå ut på ettan på Svartinge i kväll så körde det upp en golfbil med två killar. Det visade sig vara en svensk och en amerikan…

(Golf)stjärnornas garden party


Timberlakes konsert – på golfbanan


Text: Michael Åhman • 2016-05-18
ArtiklarSvartinge Golf
Scroll to Top