Artiklar

Så firade golfproffsen jul!

Pyjamasbilder, pajkastning och strandhäng. Variationen är stor när golfproffsen firar jul.

Michael Åhman • 2015-12-28

Vad gör golfproffsen när de firar jul? På den frågan finns ungefär lika många svar som det finns golfproffs. Kolla bara in den här kavalkaden av julhälsningar.

Tiger Woods

Tiger och hans två barn – Sam och Charlie – firade julen med att hälsa en ny familjemedlem välkommen: Bugs heter krabaten som Tiger håller framför sig.

Luke Donald

”Traditionen lever vidare”, skriver den forne världsettan Luke Donald till sina 127.000 Instagram-följare. Och traditionen tycks tydligen vara att Luke och hans fru Diane klär sig själva och de tre döttrarna i pyjamas för att vara redo när tomten kommer på natten.

The tradition continues…. Merry Christmas from The Donalds

Ett foto publicerat av lukedonald (@lukedonald)

Michelle Wie

Den numera 27:e rankade Michelle Wie skickade detta budskap – som vi inte ens tänker översätta – till sina 200.000 Twitter-följare.

Graeme McDowell

Vi är inte övertygade om att Graeme McDowell och Kristin Stapes första gemensamma barn Vale Esme är särskilt förtjust i Santa Claus.

Merry Christmas to one and all. Hope you have a screamer of a day. #family

Ett foto publicerat av Graeme McDowell (@graeme_mcdowell)

Rickie Fowler

”Det är julvecka”, skriver Rickie Fowler på Instagram (där han har drygt 700 000 följare). Och vi konstaterar att det verkar vääääldigt mansdominerat.

It's Christmas week the guys just missing @l_damian1 @j_rey__ and T Osborn cred @leocabal

Ett foto publicerat av Rickie Fowler (@rickiefowler)

Darren Clarke

Nordirländaren och 2011 års British Open-mästare Darren Clarke undviker allt vad brittiska öar heter under julen. I stället väntade Bahamas och enligt hans Twitter-konto så tillbringades helgen i en skön blandning av strand, avkoppling och lite golf.

J.B Holmes

”Jag tycker att jag spelat riktigt bra i år, men det här är vad min syster tycker”, skriver J.B Holmes och visar upp sin julklapp 2015. J.B ligger just nu på 24:e plats på världsrankingen.

Bubba Watson

Och en sådan här artikel vore inte komplett utan en av tourens riktiga skämtare – Bubba Watson, som givetvis inte heller förnekar sig inför sina 1,5 miljoner Twitter-följare när han testar ”årets barnjulklapp” Pie Face…

Scroll to Top