Kevin Na och Grayson Murray i bråk på Twitter. Foto: Getty Images

Golfstjärnorna svingar loss på Twitter

PGA Tour-spelarna Kevin Na och Grayson Murray är inte världens bästa vänner.

Text: Olof Åsgård • 2022-01-17 Uppdaterad 2022-01-17

Kevin Na, rankad 28 i världen, och Grayson Murray, rankad 662, hamnade i en dispyt på Twitter i helgen. 

Allt började när golfreportern Chantel McCabe la upp en tweet i fredags där hon skrev att det aldrig blir tråkigt att se Kevin Na börja gå mot hål innan bollen rullat i. 

Amerikanen Grayson Murray kommenterade hennes tweet och skrev att det däremot är tråkigt att se Na ta tre minuter på sig att putta. 

Något som triggade Kevin Na till en sylvass blinkning om att det är lika tröttsamt att se Murray missa många kvalgränser (sju missade kvalgränser i sina nio senaste PGA Tour-starter, de andra två drog han sig ur). 

Nas beska kommentar räckte dock inte för att få tyst på Murray som svarade att om touren delade ut plikt för dåliga tider, för spelare som är på klockan hos domare, hade inte Na heller klarat några kvalgränser.

Femfaldige PGA Tour-vinnaren Kevin Na har tidigare i karriären fått utstå kritik för sitt långsamma spel. Han tog till sig av detta och har arbetat för att få upp tempot. 

Att Grayson Murray (en PGA Tour-seger) är den som kritiserar är inte konstigt. Murray svingar åt alla håll och kanter på Twitter och har tidigare fått kritik för andra inlägg på den sociala plattformen.    


Golfskolan – se våra instruktionsfilmer:Text: Olof Åsgård • 2022-01-17
19:e hålet19:e håletGrayson MurrayKevin NaNyheterPGA Tour
Rulla till toppen