5de3630582919

19:e hålet

Alfredsson städade stränder

Trefaldiga majorvinnaren Helen Alfredsson slår ett slag för en bättre havsmiljö.

CM Hellsten • 2019-11-26

Helen Alfredsson erövrade karriärens första majortitel redan 1993 när hon vann Nabisco Dinah Shore (som numera spelas under namnet ANA Inspiration).

2019 blev det två nya majortriumfer – den här gången på veterantouren. Först vann Helen Alfredsson U.S. Senior Women’s Open i maj och i oktober slutade hon etta i Senior LPGA Championship.

TV: Alfredssons sköna segerdans

Helen Alfredsson är sponsrad av Pelle P, företaget som i sin tur inlett ett samarbete med organisationen Ocean Crusaders.
Ocean Crusaders arbetar med att förbättra vattenvägarna och med att skydda och bevara djurlivet i och kring våra hav.

22 november till 1 december pågår Pelle P:s “Ocean Week” och under den perioden doneras 20 procent av försäljningsintäkterna till Ocean Crusaders.
Det rapporterar Livetombord.se.
– Eftersom naturen och framförallt havet är en så stor del av vad varumärket är uppbyggt kring är vi väldigt glada över vårt nya samarbete med Ocean Crusaders. Extra kul är att detta initiativ har växt fram från det engagemang kring miljöfrågor som framför allt våra yngre medarbetare visat samt att vår True Friend Helen Alfredsson är med och stöttar satsningen, säger Cecilia Petterson, CEO, designer och grundare av Pelle P.

Helen Alfredsson har under “Ocean Week” varit ute på västkusten för att städa och plocka skräp längs stränderna vid Gate Klova.
– Det känns fantastiskt kul och självklart att vara med och stötta detta initiativ och även att rent fysiskt vara med och plocka upp skräp på vår kära västkust en hel dag tillsammans med gänget på Pelle P, säger Helen Alfredsson.

Scroll to Top