ArtiklarNordirländsk duell på Valderrama
Nordirländsk duell på Valderrama
Niclas Fasth kunde tyvärr inte följa upp sin fina golf från fredagen och föll till delad 13:e plats. Segerstriden i Andalucia Valderrama Masters ser ut att stå mellan nordirländarna Graeme McDowell och Gareth Maybin.
Stahle föll tillbaka
Louise Stahle, ensam svenska i Suzhou Taihu Ladies Open, kunde inte replikera sitt spel från fredagen och föll till delad 30:e plats efter en 74-rond.
Hjorth fortsatt bästa svenska
Hjorth fortsatt bästa svenska
En parrond på lördagen innebar att Maria Hjorth tappade mycket mark mot täten och har sju slag upp till ledarinnan Song Hee-Kim.
Segervittring för Carl
Segervittring för Carl
Carl Pettersson rullade i fem birdies under sista nio på lördagen för en utmärkt 66-rond (-5). Svensken spelar i ledarbollen på söndag, bara två slag bakom ledande amerikanen Ben Crane, med chans att vinna sin andra PGA Tour-titel för året.
Regn och åska störde VM-spelet
Regn och åska störde VM-spelet
Ett rejält oväder svepte på fredagen in över Argentinas huvudstad och tvingade fram långa spelavbrott i Lag-VM, som nu kommer att kortas ned till 54 hål. Det svenska laget hann inte spela klart rond två och ligger i skrivande stund på ensam fjärde plats.
BREAKING NEWS
Fasth blandar sig i leken
Fasth blandar sig i leken
Dåligt självförtroende i det långa spelet och blott fem fairwayträffar låter inte som ett optimalt recept på Valderrama. Det hindrade dock inte Niclas Fasth från att slå till med fredagens lägsta rond, 66 slag, och klättra till tredje plats.
Gustafsson i slagläge
Gustafsson i slagläge
Peter Gustafsson fortsatte spela bra i tourfinalen på Challenge Tour och är efter ronderna 66-74-70 (-3) delad trea inför sista dagens spel.
Sveriges äldsta klubbhus 100 år
Sveriges äldsta klubbhus 100 år
Göteborgs Golf Klubb är Sveriges äldsta klubb och bildades redan 1902. 1910 uppfördes själva klubbhuset som än idag står kvar på samma plats men är nu i privat ägo. Den 23 oktober firade huset i Hovås 100 år.
Stahle ensam svenska i Kina
Louise Stahle är ensam svenska i Suzhou Taihu Ladies Open och öppnade med en 71-rond efter två avslutande birdies. Med det är hon delad tolva inför helgen.
Hjorth inledde bäst
Det var bara 22 spelare i det begränsade startfältet i LPGA Hana Bank Championship som bröt par första ronden. Maria Hjorth (-1) var en av dessa och delar 13:e plats.
Fortsatt svensk tätkänning
Fortsatt svensk tätkänning
Carl Pettersson följde upp sin inledande 65-rond med 68 slag på fredagen och hänger med i täten i lukrativa inbjudningstävlingen CIMB Asia Pacific Classic i Malaysia. Svensken är två slag bakom ledarduon Ben Crane och Pariya Junhasavasdikul.
Heja Junhasawasdikul!
Golfen kvar över halvmiljonen
Golfen kvar över halvmiljonen
Golfklubbarna fortsätter tappa medlemmar, men det spelas fortfarande mycket golf i Sverige, visar de senaste siffrorna. Antalet aktiva ligger kvar över 500 000 – med minsta möjliga marginal.
Sverige med i toppen direkt
Sverige med i toppen direkt
Det var Frankrike som inledde herrarnas Lag-VM bäst, med en lagscore på 137 slag (-7), men strax bakom skuggar Sverige på delad tredje plats. Både VM-debutanten Jeff Karlsson och rutinerade Henrik Norlander gick under par första ronden.
08:orna mot Bönderna
Kaymer spelar för förstaplatsen
Kaymer spelar för förstaplatsen
På måndag har golfen en ny världsetta på herrarnas världsranking. Frågan är bara om han heter Lee Westwood eller Martin Kaymer. Tysken inledde dock veckans Andalucia Valderrama Masters blygsamt – men vill hellre nå förstaplatsen i Race to Dubai-rankingen.
Stormvindar plågade finalspelarna
Stormvindar plågade finalspelarna
Svåra stormvindar saboterade scorerna för spelarna i Italien på torsdagen. Trots det är Peter Gustafsson kvar i täten när Challengetourfinalen nu går in på sista två varven.
Lyssna på Maine-Martin!
Gustafsson tog pole position i Italien
Gustafsson tog pole position i Italien
Peter Gustafsson måste som sämst sluta tvåa i Challenge Tour-finalen för att erhålla full spelrätt på European Tour 2011. Utmaningen började lovande, då svensken delar ledningen efter första ronden.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent