ArtiklarGreenscanning ska hjälpa spelare
Jeff skadad
Tommy tog priset
Tommy tog priset
Tänk att få gå in i en butik och välja vaIfri golfutrustning helt gratis under en minut. Det är vad 4-handicapparen Tommy Sandell fick göra som vinnare i en läsartävling.
nästa "knäppis"?
Knäppa tips!?!
Anton 11a i debuten
Så blev tränarduon hetast
Så blev tränarduon hetast
De jobbade i motvind i början, men nu är tränarduon Pia Nilsson och Lynn Marriott hyllade av golfvärlden. De har många vinnare i sitt stall, och har nyss kommit ut med sin tredje bok.
Vinn exklusivt VIP-paket till Nordea Masters
Vinn exklusivt VIP-paket till Nordea Masters
Var med och tävla så har du chans att få se de bästa golfarna göra upp i Europatourtävlingen Nordea Masters på Bro Hof Slott 21-24 juli. En vinnare tar allt.
Kombinera två sporter
Kombinera två sporter
Gillar du fotboll och golf? I Norrköping kan du kombinera en rond med en allsvensk match. Från 995 kronor får du hotell, greenfee och biljett.
Puttning Sikte
Följ svenskorna live i tv
Det är redan dags för nästa major. Den här gången är det damernas tur att göra upp, och LPGA Championship sänds live i Viasat Golf. Det är första steget i kanalens satsning på att visa mer damgolf på tv.
Finslipning ska ge lyft i majorn
Finslipning ska ge lyft i majorn
Sju svenska spelare är taggade inför årets andra dammajor. Det är dags för LPGA Championship, och Sophie Gustafson har legat i hårdträning inför veckan.- På majors är det extra viktigt att träffa fairways, säger hon.
Skapa Snärt!
Spela Nordea Masters
Spela Nordea Masters
Var du på Bro Hof och såg stjärnorna ifjol och drömde om att få spela tillsammans med dem? Nu har du chansen. Det finns fortfarande platser kvar i såväl proffs- som amatörkvalet till Nordea Masters.
Här är guiden till Belek
Här är guiden till Belek
Planerar du redan nu höstens golfresa? Då får du inte missa det turkiska golfeldoradot Belek. Här har du guiden till resmålet - läs på nätet eller skriv ut och ta med.
Svensk Världsmästare
Svensk Världsmästare
Alexander Hjalmarsson vann under helgen World One Armed Championship i Irland. Den första svenska segern sedan 2005. – Jag hade byggt upp höga förväntningar på mig själv, allt annat än en vinst skulle vara en besvikelse, säger smålänningen till Svensk Golf.
Drabbade tv-kunder kompenseras
Golfintresserade missade upplösningen av US Open på tv natten till måndag. Det berodde på ett misstag, och nu kompenseras de drabbade kunderna.
Elvagnen - den laddade caddien
Elvagnen - den laddade caddien
När Caroline Hedwall vann sin allra första tävling som proffs så hade hon inte en caddie vid sin sida utan - en elvagn. Användandet av redskapet ökar och här är säsongens hetaste elvagnar.
Hanson bäste svensk
Hanson bäste svensk
Peter Hanson hade en stark söndag på Congressional Country Club. Efter 67-ronden avancerade han till en delad sjundeplats, och räknade därmed hem sin första topp tio-placering i en major.
Game, Set and Rory!
Game, Set and Rory!
Från start till slut handlade US Open på Congressional om en spelare. Under söndagen tog Rory McIlroy sin första majortitel på rekordlåga sexton under par.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent