ArtiklarHenrik räddade Augustaseger
Henrik räddade Augustaseger
Henrik Norlander blev dels bäste svensk individuellt. På söndagen stod han också för en viktig poäng när hans Augusta State spelade hem collegefinalen NCAA.
Rose spurtade till seger
Rose spurtade till seger
Med en strålande 66-rond sista dagen på tuffa Muirfield Village säkrade Justin Rose sin första USA-seger. Han vann med tre slag före Rickie Fowler.
Defilering av McDowell
Defilering av McDowell
Han var nära att missa kvalgränsen, men efter avslutningsronderna 64-63 kunde nordirländaren Graeme McDowell defilera till seger i det walesiska mästerskapet på Celtic Manor.
20-årig vinnare i Holland
20-årig vinnare i Holland
Florentyna Parker, 20-åring från Royal Birkdale, höll undan för konkurrenterna sista dagen i ABN Amro Ladies Open och tog sin första seger som proffs. Linda Wessberg blev bästa svenska på delad 26:e plats.
Fowler håller undan
Fowler håller undan
21-årige Rickie Fowler behåller sin treslagsledning inför sista ronden av Memorial Tournament. Bästa svenskar är 15 slag efter den unge amerikanen.
68-rond av Wessberg
68-rond av Wessberg
Linda Wessberg gick andraronden på 68 och klättrade till delad åttonde plats i ABN Amro Ladies Open i Holland. Hon är fem slag efter den ledande engelskan Florentyna Parker.
Seger direkt för Bergman
Seger direkt för Bergman
Oskar Bergman från Boden fick ett wild card till Söderby Masters by Hemmabutikerna. Han tackade för förtroendet när han med en avslutande 68-rond vann tävlingen med två slag före en kvartett hemmaspelare.
Siem kopplar greppet
Siem kopplar greppet
Det var de låga scorernas dag på Celtic Manor när tysken Marcel Siem med en 66-rond ryckte till sig en treslagsledning i Wales Open. Niclas Fasth är bäste svensk på delad elfte plats, sex slag efter ledaren.
Fowler i rekordform
Fowler i rekordform
Ricke Fowler, det 21-åriga amerikanska stjärnskottet, tangerade 36-hålsrekordet i Memorial Tournament när han med fredagens 66:a ryckte till sig en treslagsledning. Alla fyra svenskarna klarade kvalgränsen.
Sandelin jagar täten
Sandelin jagar täten
Fem av 13 svenskar klarade kvalgränsen i det walesiska mästerskapet på Celtic Manor. Närmast den nya ledarduon, Marcel Siem och Andrew Dodt, är veteranen Jarmo Sandelin på delad 14:e plats.
Hallström nia i Holland
Hallström nia i Holland
Christine Hallström från Södertälje är överraskande bästa svenska efter första dagens LET-spel i Holland. En 37-årig irländska är ensam ledarinna.
Svenskarna tappade i finalen
Det började bra, men slutade lite sämre för svensk del när den individuella delen av collegemästerskapen på torsdagen avslutades. Nu är det dags att kora bästa laget på herrsidan.
Björkhagen brann i natt
Björkhagen brann i natt
Klubbstugan vid Björkhagens GK eldhärjades natten till fredagen och brann ner till grunden. Byggnaden var från 1748. Banan skadades inte och verksamheten fortsätter som vanligt.
”Hanson är en hjälte”
”Hanson är en hjälte”
Peter Hanson har bråda tider för närvarande. Men trots att US Open väntar runt hörnet sviker han inte sin egen Nordea Tour-tävling på Sturup Park nästa vecka.
"Fidde" nia i Memorial
"Fidde" nia i Memorial
Ledarna heter Rose, Fowler och Ogilvy, två svenskar finns på topp 15-listan medan Tiger Woods fortfarande söker formen. Öppningsdagen av prestigefyllda Memorial ger löften om en intressant fortsättning.
Söderby Masters
Söderby Masters
Det är rekordjämnt i toppen efter första ronden av Söderby Masters by Hemmabutikerna. Felix Fihn, 21-åring från Delsjö, är ensam i topp men har elva spelare bara ett slag bakom sig.
Woods dag i Wales
Woods dag i Wales
Engelsmannen Chris Wood fortsätter sin jakt på första proffssegern och är ensam ledare efter öppningsronden på Celtic Manor i Wales. Bäste svensk är Niclas Fasth på delad 16:e plats.
Här den svenska EM-truppen
Här den svenska EM-truppen
I juli åker Sverige till spanska La Manga för att delta i lag-EM. Förbundskapten Walle Danewid har tagit ut sin trupp.
Norlander hänger med i collegefinalen
Henrik Norlander behåller tätkänningen i collegefinalen med en rond kvar i det individuella slagspelet. I helgen gör de bästa lagen upp om finalsegern i match.
Nej till omstritt projekt i Båstad
Nej till omstritt projekt i Båstad
Efter tolv års arbete blev det till sist nej till de omstridda planerna på en golfbana i Bjäre utanför Båstad. Kommunen och länsstyrelsen sa ja – men regeringen sa nej.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent