ArtiklarSwGT Prestation & Test Center på the Princess
Skillnader mellan olika proffsnivåer-kan du lära dig av det?
Italienskt i topp i The Princess
Challenge Tour har för första och enda gången i år landat i Sverige. Efter första dagens spel på PGA of Sweden National i Bara är det en italienare i ensam ledning.
Hickory på Liljevalchs
Hickory på Liljevalchs
Den som har vägarna förbi Liljevalchs i sommar får även en dos golfhistoria. I konsthallens utställning Drömrummet visas 90 år gamla hickoryklubbor.
Alla fyra EM lag samlas i morgon!
Nervositet?!
Rekord-Sandra siktar på VM
Rekord-Sandra siktar på VM
En handledsskada förstörde vinterträningen. Men nu är en starkare, smidigare Sandra Carlborg sugen på att visa världen att hon är bäst. Den vanliga golfkarriären får vänta – i år är det longdriving som gäller.
Vilket är golfens viktigaste slag?!
Bättre Bollträff
Jonzon tre efter täten
Jonzon tre efter täten
Michael Jonzon öppnade bäst av svenskarna i det ärorika franska mästerskapet och är delad sexa efter första ronden. Han är tre slag efter ledarduon Richard Green och Graeme Storm.
Williams lyfter Scott
Williams lyfter Scott
Med Steve Williams som caddie ännu en vecka har australiensaren Adam Scott gått till delad ledning i AT&T Championship. Ende svensken i fältet, Carl Pettersson, ligger på 77:e plats.
Adam Skadad
Fyra svenskor topp 10
Fyra svenskor topp 10
Caroline Hedwall, Louise Larsson, Carin Koch och Emma Zachrisson gick alla på 69 slag och delar sjätte plats efter den första av tre ronder i Finnair Masters.
Golfens finnkamp är igång
Golfens finnkamp är igång
Äntligen har Finnkampen anlänt på golfscenen. Företaget Gamebook lanserar sig genom att anordna en tävling mellan nationernas alla golfspelare. Johan Edfors mot Mikko Ilonen blev starten på Gamebook Cup – den första öppna golfturneringen mellan Sverige och Finland.
Skandia Cup Johan Edfors
En golfande metalkung
En golfande metalkung
Hans band har publikrekordet på Gröna Lund och har spelat före Iron Maiden på ett fullsatt Ullevi. Men på sommarens världsturné får förstärkare och instrument trängas med golfbagar. Vi utmanade metalbandet In Flames sångare Anders Fridén.
Tiger kan missa The Open
Tiger kan missa The Open
Han har inte kunnat träna sedan The Players i mitten av maj och missade US Open för snart två veckor sedan.Nu är Tiger Woods tveksam också till spel i The Open om drygt två veckor.– Jag skulle inte åka dit bara för att vara med, jag vill kunna vinna tävlingen, sa Woods på en presskonferens i Philadelphia under tisdagen.
Världsranking vecka 26
Spela Skandia Cup
Sörenstam spelar i Sverige
Sörenstam spelar i Sverige
Det står en Sörenstam på tee på Nordea Tour i veckan. Charlotta Sörenstam är hemma i Sverige och passar på att spela proffsgolf på Botkyrka GK.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent