ArtiklarNu öppnar Mälardalen
Nu öppnar Mälardalen
113 klubbar – från Abbekås till Östra Göinge – har öppnat för säsongen. Först ut i Mälardalen är Västeråsklubben Fullerö, som plogat och skottat bort vintern. I Örebro är Mosjö först ut.
En boll och nytt läge oftare
Irland för SwGT Flick
Nu har Rory lärt sig läxan
Nu har Rory lärt sig läxan
I fjol ledde han British Open efter första ronden – men rasade. Nu har Rory McIroy lärt sig läxan. – Det som hände då kommer att vara till enorm hjälp för mig, säger han efter att ha börjat Masters med 65 slag och delad ledning i tävlingen.
Stabil debut av missnöjd Hanson
Stabil debut av missnöjd Hanson
Tre under par sista sex hålen. 72 slag och delad 32:a plats efter första ronden. Debutanten Peter Hanson ville ha mer än så: – Det här resultatet hade jag aldrig tagit om nån hade erbjudit mig innan ronden.
Den tuffaste smocka jag har sett?
Den tuffaste smocka jag har sett?
Det kallas för golfens katedral och har en plats som heter Amen Corner. Men om Henrik Stenson nu bad några böner var det inte någon som hörde. 83-ronden var bland de tuffaste stjärnsmällar jag har sett.
75:e Masters igång
75:e Masters igång
Nordea förlänger med Masters
Nordea förlänger med Masters
Nordea förlänger avtalet med två år. Tävlingen byter namn från Nordea Scandinavian Masters till enbart Nordea Masters. – Det här ger en utmärkt plattform till att utveckla tävlingen, säger Masters vd Fredrik Hellkvist.
Inte en i mängden
Inte en i mängden
Tiger Woods har tappat form, fart och favoritskap. Plötsligt sägs årets Masters vara en av tidernas mest öppna majortävlingar. Men är det verkligen så? Vinner inte Phil Mickelson det här?
Spelarbloggar
"Big Dog" med tränare - för första gången
"Big Dog" med tränare - för första gången
AUGUSTA. Carl Pettersson laddar för sitt fjärde Masters och är redo för nästa steg i karriären. Därför har han anlitat en tränare – för första gången i karriären. – Det var inget lätt beslut, säger 33-åringen.
Läs allt från Augusta
Här nedan hittar du alla artiklar från årets US Masters. Klicka på rubriken för att komma till respektive artikel.
Stensons driver trasig
Stensons driver trasig
Sista dagen inför årets första major. Då gick Henrik Stensons driver sönder. - Det kändes väl sådär, men den nya funkade bra, säger svensken.
SVT laddar för Masterscomeback
SVT laddar för Masterscomeback
SVT laddar för återkomsten till Masters och rivstartar med ett magasin inför tävlingen under onsdagskvällen. Där bjuds bland annat exklusivt material med Henrik Stenson i Amen Corner. – Det känns häftigt att kunna erbjuda tittarna detta, säger producenten Mattias Brännholm.
Golfsviter på Bäckavattnet
Golfsviter på Bäckavattnet
Ett svenskt företag vill hjälpa utvalda klubbar att erbjuda bättre boendemöjligheter vid banan genom att ställa ut färdigbyggda golfsviter. Första testklubben blir Bäckavattnets GK.
Westwood i flygdrama
Westwood i flygdrama
Lee Westwood är en bland favoriterna på Augusta. Men världstvåans uppladdning inför tävlingen stördes av ett flygdrama. Piloterna på hans privatjet fick vända, efter rökutveckling i kabinen.
Phil på segerjakt - med två drivers
Phil på segerjakt - med två drivers
2006 vann Phil Mickelson Masters med två drivers i bagen. Nu satsar han på samma taktik – för att ta en fjärde titel. – Det blir varmt så jag behöver ingen järntrea eller hybrid, säger han.
Masters släpper dagsbiljetter
Tidigare har The Masters varit omöjligt att få biljetter till. Men nu öppnar klubben upp möjligheten för nya besökare att ta sig in. Från och med 2012 kommer ett begränsat antal platser säljas på webben.
Jon på plats direkt från Florida
Inspelsvarven - en dröm
Inspelsvarven - en dröm
De lämnade Sverige i lördags och åker tillbaka på tisdagen. Orsaken? Att se ett inspelsvarv på Augusta National. – Jag fick tårar i ögonen när jag kom hit, säger Staffan Oderling.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent