ArtiklarHär segrade världsettan
Här segrade världsettan
Jiyai Shin avslutade tävlingen med en 67-runda och vann Mizuno Classic. Mimmi Hjorth och Anna Nordqvist kom också in på under 70 slag.
"Det kan kosta 50-100 miljoner kronor"
Bro Hof fick avslag hos Länsstyrelsen och tvingas nu återställa marken på Stadium Course, annars väntar miljonböter. Grundaren Björn Örås tänker dock överklaga till Miljödomstolen.- Det kan kosta mellan 50 och 100 miljoner kronor att bygga om, säger Björn.
Landskrona Sverigebäst
Landskrona Sverigebäst
Landskrona GK lyckades vinna junior-SM för klubblag som avgjordes på spanska Arcos Garden.
Ingen seger för Jarmo
Ingen seger för Jarmo
Jarmo Sandelin hade ingen chans att stoppa Filippinernas Juvic Pagunsan i Bali Open. Han vann med hela elva slags marginal. Svensken blev tvåa.
Duo i topp i Korea
Duo i topp i Korea
Efter rond 1 var hela åtta spelare i delad ledning. Nu har två av dem brutit sig loss – Soo-Jin Yang och Melissa Reid är i täten inför avslutningen.
Världsettan etta i Japan
Världsettan etta i Japan
Jiyai Shin toppar damernas världsranking. Nu är hon också i ensam ledning inför sista dagen av Mizuno Classic i Japan. Bästa svenska är delad 22:a.
Två svenskar topp-13
Två svenskar topp-13
Padraig Harrington slog dagens slag i Shanghai men Francesco Molinari är kvar i täten och Lee Westwood ser ut att fortsätta som världsetta. Två svenskar är topp-13.
I dag avgörs det
I dag avgörs det
I torsdags inleddes finalspelet i JSM-Klubblag på Arcos Gardens. På lördagen ska en svensk mästare koras på spansk mark.
Okej då - hela listan
Bro Hof måste bygga om Stadium Course
Enligt tidningen MiljöAktuellt har Länsstyrelsen avslagit Bro Hofs överklagan och anser att klubben brutit mot miljöbalken. Nu måste banan byggas om före mars 2012, annars väntar böter på 8 miljoner kronor.
Ödesdiger miss av Jarmo
Ödesdiger miss av Jarmo
Jarmo Sandelin spelar Bali Open på Asian Development Tour. Ett ödesdigert misstag gör att han nu är tre slag efter Filippinernas Juvic Pagunsan.
Sjuk RSJ het i Kina
Sjuk RSJ het i Kina
Richard S. Johnson hade feber i onsdags och plågas fortfarande av en tung förkylning. På fredagen blev det fem birdies sista nio och Stanley är delad nia tillsammans med Fredrik Andersson Hed.
Vad gäller för provisoriska greener?
Vad gäller för provisoriska greener?
Ska du ut och spela en höstgolf på hemmaklubbens provisoriska greener? Här är reglerna som måste uppfyllas för att det ska vara en handicapgrundande rond.
Irlands 20 bästa
Ny satsning ska minska juniortappet
Ny satsning ska minska juniortappet
Juniortappet fortsätter i Golfsverige, men nu ska det bli ändring. Med hjälp av nya juniorkonsulenter och pengar från Idrottslyftet vill SGF vända trenden.
Och Jarmo tvåa på Bali
Och Jarmo tvåa på Bali
I skuggan av WGC-tävlingen i Kina spelas Bali Open på Asian Development Tour. Där är Jarmo Sandelin tvåa efter rond 2.
Stenson delad trea
Stenson delad trea
Lee Westwood gör sin första tävling som världsetta. En trio jagar honom och ska försöka överta tronen. Men det är en italienare som leder HSBC Champions. Och Henrik Stenson är delad trea.
Ja, jösses
Fyra gör upp om juniortiteln
Fyra gör upp om juniortiteln
Att gå till final är fint nog bara det. Men visst finns det prestige i att koras till Sveriges bästa juniorlag i golf. På torsdagen startar spelet på Arcos Gardens i Spanien, där fyra lag gör upp om titeln.
Laura långt från målet
Laura långt från målet
Laura Davies jagar segern i penninglistan. Då krävs nästan en seger den här veckan men efter rond 1 är hon åtta slag efter täten. Två svenskor finns med i Sydkorea.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent