ArtiklarDags för genrep i Wales
Dags för genrep i Wales
EUROPEAN TOUR: Nu är det generalrepetition inför höstens stora begivenhet. På torsdagen peggar Europatourspelarna upp på Celtic Manor för Wales Open, och många hoppas få komma tillbaka till anläggningen för att spela Ryder Cup i oktober.
Jagad Woods är tillbaka
Jagad Woods är tillbaka
PGA TOUR: Förstaplatsen på rankingen står på spel på allvar den här veckan. Tiger Woods är tillbaka för att försvara titeln i The Memorial, och Phil Mickelson jagar strax bakom för att ta över tronen.
Start svensk start i NCAA
Start svensk start i NCAA
De svenska collegeherrarna fick en drömstart när NCAA, den avslutande tävlingen för läsåret, inleddes på tisdagen. Jesper Kennegård och Henrik Norlander delar ledningen, och strax efter jagar Pontus Widegren.
Sju svenska sommarmåsten
Sju svenska sommarmåsten
På jakt efter kickar, galna upptåg och unika golfupplevelser? Här har du sju måsten i golfväg att bocka av i sommar. Det bästa av allt - de finns inom Sveriges gränser och kostar inte skjortan.
EM-laget klart
EM-laget klart
Rickard Lindberg har gjort sitt val inför pojklandslagets EM i Turkiet. En av "överraskningarna" är David Bäckström från Västerås GK som inte spelat för landslaget tidigare. - Han har utvecklats i rätt riktning, säger Lindberg.
Bättre läge i norr
Bättre läge i norr
Golfsäsongen lever inte enbart i södra Sverige. Nu börjar sommargreenerna även öppna i norr."Övervintringen har överlag varit bättre i jämförelse med ett normalår", säger bankonsulenten Boel Pettersson.
Frankrike och Sverige i topp
Det var många birdies som rullade i hål för spelarna på Skandia Junior Open under helgen som gick. Det blev till slut Magnus Bruhn från Göteborg och Celine Boutier från Frankrike som vann andra omgången av Skandia Tour Elit.
Lemke fyra på Challenge Tour
Lemke fyra på Challenge Tour
Lee Slattery vann Challenge Tour-tävlingen i belgiska Anvers. Men söndagens man var en östgöte. Niklas Lemke gick runt på 65 slag och avancerade till en slutlig fjärdeplacering.
Sjunde toursegern för Zach
Sjunde toursegern för Zach
Brian Davis hade siktet inställt på sin första tourseger. Men det var en amerikan som stal showen på The Colonial. Zach Johnson sköt en 64:a på slutronden och vann i Texas.
"Mimmi" fyra i Brasilien
"Mimmi" fyra i Brasilien
Nej, det blev ingen seger för Maria Hjorth i den inofficiella LPGA-tävlingen i Brasilien. "Mimmi" tappade ledningen under finalronden och blev fyra – två slag efter den vinnande amerikanskan Meaghan Francella.
Iskall Donald höll undan
Iskall Donald höll undan
Fyra års väntan är över. På söndagen blev Luke Donald en vinnare igen. Engelsmannen höll nerverna i styr, och Rhys Davies bakom sig, i Madrid Masters.
Tourdebutant vann i Slovakien
Tourdebutant vann i Slovakien
Det talades om Laura Davies, två svenskor och en formstark nybliven vinnare. Men när Ladies Slovak Open summerades var det en okänd debutant som stod högst upp på pallen. Två raka birdies i slutet grundlade Maria Hernandez-Munoz triumf.
Hjorth leder i Brasilien
Hjorth leder i Brasilien
27 spelare gör upp om segern i HSBC LPGA Brasil Cup. En svenska leder. Maria Hjorth tog kommandot direkt i den inofficiella LPGA-tävlingen på Itanhanga.
Davis utmanar amerikanerna
Davis utmanar amerikanerna
Under veckan har han besvärats av en böld i tandköttet. I morgon, söndag, tar Brian Davis upp kampen om segern på The Colonial i ett hav fyllt av golfande amerikaner.
Finsk seger på Forsgården
Finsk seger på Forsgården
Kaisa Ruuttila höll undan och vann damklassen i Fredrik Jacobson Masters by Telenor. Hon gjorde det efter en nervkittlande duell med Marianne Andersson. "I dag spelade jag mot vinden – inte mot de andra spelarna", kommenterar finskan.
”Wille” spurtade i blåsten
”Wille” spurtade i blåsten
En 20-metersputt för eagle visade sig bli guld värd för Wilhelm Schauman. Stockholmaren puttade vasst och utnyttjade västkustens vindar på bästa sätt. "Jag känner mig lättad", säger herrvinnaren i Fredrik Jacobson Masters by Telenor.
Reid mot vinst i Slovakien
Reid mot vinst i Slovakien
Melissa Reid verkar inte nöja sig med sin seger i Turkiet. Tre veckor efter titeln är hon åter igen med och fajtas om segern – denna gång i Slovakien efter en lysande lördag på jobbet.
Rhys vill fira med seger
Rhys vill fira med seger
I fredags fyllde han 25 år. På lördagen spelade Rhys Davies till sig en delad ledning i Madrid Masters. Men han ställs inte mot vem som helst i kampen om trofén. I ledarbollen återfinns också Luke Donald – som gärna vill ta revansch på sig själv efter förra veckans andraplats.
Birdiekavalkad förde upp Molder i topp
Birdiekavalkad förde upp Molder i topp
En relativt oprövad amerikan som aldrig slutat bättre än fyra på touren. En Ryder Cup-kapten som dissar Seniortouren. Och så en svensk med tävlingens hetaste putter. Där har ni några huvudaktörer i slaget om Colonial.
Vidbynäs växer

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent