ArtiklarHur lätt som helst
Ut på banan
Det där med Pinggreppet
Vad vill ni veta?
Lite fakta om The Old
Tävlingen stängd
Vi är i gång
Läs allt från The Open
Här hittar du alla nyheter från årets tredje major, The Open Championship, på St Andrews Old Course.
Kvarnby fortsätter att imponera
Kvarnby fortsätter att imponera
Kvarnby GK, som vann herrarnas Lag-SM i fjol, fick bästa möjliga start även i årets mästerskap. Efter första dagens foursome och fyrboll har laget ryckt åt sig en ledning på åtta slag. Damtävlingen leds av Delsjö GK, där LPGA-proffset Karin Sjödin flugit hit från USA för att stödja laget.
Och så vädret...
Wedgekungen på besök
Dagens Stenson
Vändning i sikte?
Vändning i sikte?
ST ANDREWS. För bara något år sedan var Henrik Stenson och Robert Karlsson bland de sju bästa i världen. I dag rankas ingen av dem topp 30. Ändå tror de på bra chans i British Open. – Alla inom topp 50 som spelar bra just nu kan vinna, säger Karlsson.
Vädret de borde älska
Vädret de borde älska
KRÖNIKA. Det brukar handla om vem som kan slå långa drivar och vem som klarar av att hålla bollen under vinden. Den här gången finns det viktigare ingredienser i det recept som skapar årets Open Champion. Tålamod och glatt humör är de viktigaste av dem.
Inställd Challenge
Så sänds The Open
ST ANDREWS. 11 timmar vardera på torsdagen och fredagen. Över 40 timmar totalt. Kommentatorerna på Viasat Golf laddar för en megasändning av The Open. – Vi är tre stycken på plats och kommer att alternera för att klara det, säger Göran Zachrisson.
Oklart om Champions Challenge
Stensons bag - tillverkarnas mardröm
Stensons bag - tillverkarnas mardröm
ST ANDREWS. Här är golfbagen Henrik Stenson älskar, men som utrustningstillverkarna hatar. Svenskstjärnan har använder sig av sju olika varumärken för att nå framgång i The Open. – För mig är det viktigt att ha den här friheten, säger han inför årets tyngsta major.
Experterna tippar
Tiger anno 2005

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent