ArtiklarVem är knäppast?
Kontakt - igen
Dags för årets första major
Dags för årets första major
RANCHO MIRAGE Sju svenskor finns på plats i årets första major, Kraft Nabisco. Bland dem finns en tidigare vinnare och vår senaste majorvinnare som också är debutant i tävlingen. På söndag får vi se vem som blir nästa att hoppa i dammen som vinnare.
Karlberg storspelar i Indien
Trots jetlag visade Rikard Karlberg upp fint spel under första dagen i New Dehli, Indien. 65 slag gav honom ensam ledning med ett slag i Sail Open, en av tävlingarna på Asientouren.
Karlsson krasslig inför Masters
Karlsson krasslig inför Masters
Det är en krasslig Robert Karlsson som om en dryg vecka peggar upp på Augusta National. Han har känt sig hängig sedan februari och fick för en vecka sedan diagnosen körtelfeber. Nu gäller det att vila så mycket som möjligt.
Tigers presskonferens
Tji Ryder Cup
Alla vi som älskar Lena klappar nu
Dagens fråga!
Els tog andra raka
Els tog andra raka
Ernie Els är het nu. På måndagen avslutade han det jobb han påbörjat genom att vinna Arnold Palmer Invitational med två slags marginal. Det är sydafrikanens andra raka seger, efter WGC-tävlingen för två veckor sedan.
Sverige lägger ned Ryder Cup-ansökan
Sverige lägger ned Ryder Cup-ansökan
Det blir ingen svensk ansökan om att få arrangera Ryder Cup 2018. På måndagen fattades det slutgiltiga beslutet, och anledningen är att ingen är beredd att betala. Men redan nu är målet att få tävlingen 2022.
Tippa segraren - vinn en wedge
Tippa segraren - vinn en wedge
Nu är det dags för årets första major. Vad passar då bättre än att be er läsare att tippa utgången i Kraft Nabisco Championship? Som vanligt står det finfina priser på spel för de mest framgångsrika.
Profilen: Jesper Parnevik
Profilen: Jesper Parnevik
Jesper Parnevik är en av våra mest kända golfare. Men visste du att han har Tiger i telefonboken, SvenneRubins i Ipoden och drömmer om att flyga med ljusets hastighet?
Profilen: Alexander Norén
Profilen: Alexander Norén
Alexander Norén åkte till Alperna och nådde karriärens höjdpunkt – han vann sin första tävling på European Tour. Nu har Haningekillen flyttat till Monte Carlo.
Profilen: Caroline Hedwall
Profilen: Caroline Hedwall
Hon vann EM med tio slag och lämnar snart en amatörkarriär som har få motstycken. Möt Caroline Hedwall – ett av svensk golfs största framtidshopp.
Läsarmejl
Helg utan golf
Småland börjar öppna
Småland börjar öppna
Nu börjar klubbar norr om Skåne att dyka upp i Golfguidens listning av banor med öppna greener. Vi kollade läget hos Visingsös GK, där de nu slagit upp portarna för spel på sommargreener.
Jonzon på rätt väg igen
Jonzon på rätt väg igen
I oktober vann han sin första Europatourtävling på tolv år. Ett halvår senare försöker Michael Jonzon förbättra sin sving.
- Jag har ändrat hur min högra armbåge rör sig i baksvingen, berättar Jonzon, som i helgen klarade sin första cut 2010.
LPGA Tour: Första LPGA-segern för Hee Kyong Seo
LPGA Tour: Första LPGA-segern för Hee Kyong Seo
En ny sydkoreanska har presenterat sig på den internationella scenen. Hee Kyong Seo var säkerheten själv när hon tog sin första seger på LPGA-touren. "Jag kan inte sluta le", sa vinnaren av Kia Classic.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent