ArtiklarStenson minns den gröna peruken
Stenson minns den gröna peruken
För fyra år sedan fick han sänka den avgörande putten. Men den här gången får Henrik Stenson nöja sig med att följa Ryder Cup på tv. – Jag tror att det blir jämnt, säger svensken.
Max tre matcher för krasslig Hanson
Max tre matcher för krasslig Hanson
Han är ännu inte hundra procent frisk och har bett att helst få slippa spela 36 hål under fredag eller lördag. Detta, Colins taktik och möjliga spelpartners berättar Peter Hanson om i en exklusiv intervju på Celtic Manor.
Färgglatt i regnet
Koch satsar på klassisk stil
Foppatoffeln utmanas
Lyxlinje från Callaway
”Tiger who?”
Nike skriker högt
Mer hysch hysch från TM
Snyggast?
Nya grepp på mässan
Så väcker man intresse
Superveckan på webben
Sverige slog Danmark - igen
Sverige slog Danmark - igen
Varje år spelas en prestigefull ungdomslandskamp mellan Sverige och Danmark. Den här gången hade svenskarna hemmaplan och matchen avgjordes på Haverdals GK.
Topp-30 gör upp på Vasatorp
Topp-30 gör upp på Vasatorp
Nordea Tour-säsongen avslutas den här veckan och de 30 bästa damerna och herrarna får vara med i finalen på Vasatorps Tournament Course.
”Jag har aldrig varit så nervös”
”Jag har aldrig varit så nervös”
Robert Karlsson har aldrig varit så nervös som i Ryder Cup. Trycket lättade när han såg Tiger Woods hooka ut bollen i vattnet. Nu tipsar han Peter Hanson om att prata med erfarna kollegor för att lätta på trycket.
"Jag vill spela Ryder Cup 2012"
"Jag vill spela Ryder Cup 2012"
CELTIC MANOR, WALES Får Colin Montgomerie som han vill så slutar inte hans fantastiska saga om Ryder Cup på söndag. Den europeiska kaptenen hoppas vara tillbaka som spelare i laget under 2012 års upplaga.
”Krisen bra för golfen”
”Krisen bra för golfen”
Golfen genomgår just nu ett välbehövligt stålbad, och det är någonting som kommer att vara bra för sporten när vi väl kommer ut på andra sidan. Det säger framtidsanalytikern Troed Troedsson.
Per-Ulrik tror på Hanson
Per-Ulrik tror på Hanson
Nu skruvar Svensk Golf upp temperaturen inför Ryder Cup. I dag påbörjar vi en serie intervjuer med de svenskar som har representerat Europa. Först ut: Per-Ulrik Johansson som har spelat två Ryder Cup – och vunnit båda.
Jackpot för Furyk
Jackpot för Furyk
11,35 miljoner dollar. Drygt 77 miljoner kronor Det var vad Jim Furyk skrapade ihop när han efter en mäktig rysare vann såväl The Tour Championship som hela FedEx Cup i ösregnet i Atlanta.

Filtrering

Kategori


Tagg


Skribent