5de3e776ca618

Utrustning

Drivertest: Titleist TS3

Läs mer om: Svensk Golf säger En lågspinnande modell för bättre spelare. I jämförelse med TS2 är TS3 utrustad med Titleists SureFit CG-teknologi, som även fanns i föregångarna 917D2/3, där en justerbar viktstav tillåter spelaren att optimera både tyngdpunkt och svingvikt. Bägge modellerna har samma nya chassi med förbättrade aerodynamiska egenskaper jämfört med tidigare. Här

Text: Svensk Golf • 2019-03-13 Uppdaterad 2019-12-12
Drivertest: Titleist TS3
Svensk Golf säger

En lågspinnande modell för bättre spelare. I jämförelse med TS2 är TS3 utrustad med Titleists SureFit CG-teknologi, som även fanns i föregångarna 917D2/3, där en justerbar viktstav tillåter spelaren att optimera både tyngdpunkt och svingvikt. Bägge modellerna har samma nya chassi med förbättrade aerodynamiska egenskaper jämfört med tidigare.

Här kan du läsa om alla drivers i vårt test!

Panelsnacket

HCP 0–5 “Tuff, skön och snygg. En solklar 10:a i träffkänsla! Skönare än så här blir det inte. Jag trivs också bättre med det lite mer kompakta utseendet jämfört med TS2.”

HCP 0–5 “Att Titleist behåller sin stilrena design utan krusiduller är bra, tycker jag. Jag får bra skjuts med den här drivern, och upplever den inte så värst svårhanterad heller.”

För vem?

Sida vid sida med TS2 antyder siffrorna att TS3-drivern ger lägre spinntal och utgångsvinkel, men det är ganska små skillnader. Är enligt Titleist lika “förlåtande” som 917D2 och har man inte vågat snegla åt Titleists 3-modeller tidigare kan det vara dags nu.

Så gick årets drivertest till!

Drivertest: Titleist TS3


Text: Svensk Golf • 2019-03-13
UtrustningDriversTitleistUtrustning
Scroll to Top