5de449f4846a7

Utrustning

Pumas Palmer-skor sålda på auktion för otrolig summa

Under förra veckans Arnold Palmer Invitational auktionerades ett par Puma-skor ut för att samla in pengar till välgörenhet. Nu är slutsumman klar.

Text: Jesper Johansson • 2017-03-22 Uppdaterad 2017-03-22

Under förra veckans PGA Tour-tävling hyllades Arnold Palmer av spelare, media och åskådare. Hans färgglada paraply syntes på både klubbor, kläder och bagar.

Dessutom på Rickie Fowlers skor.

Amerikanen spelade i ett par skor med bilder på The King och en hyllning till Arnold Palmer. Skon gjordes bara i två upplagor. Ett par använde Rickie Fowler. Det andra paret såldes på auktion, och alla pengarna gick till Arnies Army Charitable Foundation. 

Utgångsbudet låg på 200 dollar, ungefär 1 700 kronor. Under tisdagen berättade Puma att det sista budet kommit in, och att prislappen på de speciella skorna blev 25 300 dollar, 223 000 kronor.
– Responsen till de här skorna har varit fenomenala, fyllda av all kärlek till Arnold Palmer och Rickie Fowlers respekt till honom är vi hedrade av att vara en del av den fina hyllningen till Arnolds arv tillsammans med Rickie och skomakaren, Dominic Chambrone, säger Grant Knudson, Pumas globala chef över skor och accesoarer i ett pressmeddelande.

Så hyllas Arnold Palmer av proffsen


Text: Jesper Johansson • 2017-03-22
UtrustningCobra/PumaRickie FowlerSkorUtrustning
Scroll to Top