GOLF: FEB 16 PGA – Genesis Open

Tournytt

Tungviktsmöte i Austin

Tiger möter Rory i åttondelsfinalen

Text: Martin Strömberg • 2019-03-30 Uppdaterad 2019-12-12

Det såg länge ut som att Tiger Woods skulle missa åttondelsfinalen av WGC Dell Technologies Match Play i Austin. Han var tvungen att vinna mot Patrick Cantlay men var länge ner i den matchen.

Men en blixtrande avslutning där Tiger tog hem fyra raka hål vände matchen och Woods ställs nu mot obesegrade Rory McIlroy i den åttondelsfinalen som det snackades mest om efter att gruppspelet var avgjort.

– Jag kom igång i rätt tid och i morgon kommer det att bli en riktigt tuff match. Rory och jag har spelat ihop tidigare i tävlingar men aldrig i matchspel, sa en nöjd Woods efteråt.

Och Rory McIlroy har imponerat stort så här långt på Austin CC. Han avfärdade Matthew Fitzpatrick enkelt i sista matchen (4/2) och är en av fem spelare som vunnit alla sina tre matcher hittills.

– Jag känner mig stark och mitt spel fungerar bra just nu. Jag hoppas att jag kan spela bättre än jag gjorde när vi spelade ihop i tourfinalen i Atlanta förra året, då spelade jag inte bra. Det är kul för tävlingen och kommer att bli en tuff match, sa McIlroy efter sin match.

Så här ser all åttondelsfinalerna ut.

Tungviktsmöte i Austin



Text: Martin Strömberg • 2019-03-30
TournyttMatthew FitzpatrickPatrick CantlayPGA TourRory McIlroyTiger WoodsTournytt
Scroll to Top