TV: Tigers konstslag: knästående från vänster

Tiger Woods är en av världens bästa spelare från höger. Frågan är hur bra han skulle kunna bli som vänsterspelare. Spana in den här konstchippen.

TV: Tigers konstslag: knästående från vänster
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.

Brandt Snedeker var stensäker på att han skulle vara i ledning med två när det var dags att kliva upp på Austin Country Clubs elfte utslagsplats. Amerikanen spelade mot Tiger Woods under torsdagen och hade ett slags ledning när han avslappnat klev upp på det tionde hålets green för att börja läsa sin birdieputt.

Samtidigt var hans motståndare, Tiger Woods, långt ute till vänster – under en buske. Hålet borde vara klart och Snedeker var stensäker på att han vunnit hål 10. 

Men så var hans motståndare just Tiger Woods.
Från greenen fick han se amerikanen vända på klubban för at kunna slå ett slag från vänster. Och som om inte det var svårt nog var Woods tvungen att sätta sig på ett knä för att komma tillräckligt lågt. Sedan slog han till bollen som stannade lite mer än en meter ifrån hålet.

Efter slaget kunde Snedeker inte göra annat än skratta. Så här sa han till medier på plats.
– Det där är sådant han lyckas med. Jag vet inte vad han gjorde. Jag förstår inte hur han lyckades med en up-and-down. Ingen annan skulle antagligen ens försöka slå det där slaget. Och på något sätt slår han upp den till en meter.
– Jag sa till honom på nästa tee att jag kanske borde se över mitt taktiska tänkande eftersom min parputt till slut var svårare än hans, sa Snedeker och skrattade.

Brandt Snedeker vann till slut matchen.


Hade du klarat av det där?
Ja
9
6
Nej