5de3e844ca5df

Tournytt

TV: Nytt världsrekord i sval reaktion till hole-in-one

D.A. Points firade inte sin hole-in-one med några stora gester.

Text: Jesper Johansson • 2019-03-08 Uppdaterad 2019-12-12

Många golfare spelar ett helt liv utan att lyckas. Många professionella spelare har aldrig gjort en och för det mesta innebär en fullträff enorm glädje. Men D.A. Pionts var inte speciellt glad när han lyckades göra hole-in-one.

Det finns ingen information över hur många fullträffar han haft i sitt liv men baserat på firandet var det som vilket slag som helst.

Amerikanen skrek på bollen för att den skulle fortsätta flyga och tystnade när han såg den landa på green. Därefter rullade den i hål och Points såg nästan ut att be om ursäkt för sin drömträff.

Vinn 5 dussin golfbollar – anmäl dig till vårt nyhetsbrev

På Twitter förklarade senare amerikanen vad som hade hänt:
“För protokollet missade jag min järnsexa och slog bollen på tån. Jag bad bollen flyga över bunkern. Det gjorde den och rullade i. Ren tur och jag är tacksam för det! Jag har inte haft så mycket tur på ssenaste tid, så det här kan vara ett tecken på att bra saker ska ske framöver. Förlåt om mitt firande inte var stormigt nog för alla”.

D.A Points är efter 18 spelade hål på par, en delad 49:e plats. Leder gör Rafa Cabrera Bello. Spanjoren är sju under par och har två slag till godo på tvåan Keegan Bradley.

Stenson: ”Jag betalar för missarna”


TV: Phils högerslag – från bakom stängslet



Text: Jesper Johansson • 2019-03-08
TournyttD.A. PointsPGA TourTournytt
Scroll to Top