5de3eaf4506ef

Tournytt

Tre golfgåvor till Alla hjärtans dag!

Vill du ge en Alla hjärtans dag-present till någon men saknar inspiration? Ingen fara! Här är tre golfiga gåvor alla kan ha glädje av.

Text: Jesper Johansson • 2019-02-13 Uppdaterad 2019-12-12
Tre golfgåvor till Alla hjärtans dag!

Böcker

Trots att det för tillfället är relativt milda temperaturer är det en bit kvar av vintern i stora delar av landet. Därför kan vi inte riktigt frosta av golfsvingen ännu men bara för det behöver inte allt inom golfen ligga på is.

Alla golfare tjänar på att lära sig mer om sporten och ett bra sätt att göra det på är att läsa en god bok. Antingen kan man hitta information om en speciell bana, en speciell spelare eller kanske en instruktionsbok för att sporten ska bli bättre? Golfböcker finns att köpa på många ställen på nätet, så börja söka och du kommer hitta en perfekt present till din respektive!

Tre golfgåvor till Alla hjärtans dag!

Röda golfbollar

Passion och kärlek förknippas med färgen rött. Varför inte förmedla det genom ett dussin golfbollar. Flera tillverkare säljer bollar i kärlekens färg och få golfare klagar på att de har för m-å-n-g-a golfbollar hemma… Men ha i åtanke: Det här är ingen gåva som varar för evigt. Framför allt inte under inledningen av säsongen!

Tre golfgåvor till Alla hjärtans dag!

Wedge med ett meddelande

Flera utrustningstillverkare säljer wedgar där man kan stansa in en speciell text på baksidan. Varför inte uttrycka sin kärlek genom en vacker mening på baksidan av en golfklubba? Men se till att det är en klubba personen gillar, annars finns det risk att din kärleksförklaring smäller i backen vid ett mindre lyckat golfslag…



Text: Jesper Johansson • 2019-02-13
Tournytt19:e hålet
Scroll to Top