Koepka: "Sergio beter sig som ett barn"

Amerikanen sågar Garcias uppförande

Koepka: "Sergio beter sig som ett barn"
Garcia och Koepka under PGA-mästerskapet då de spelade ihop // Foto: Getty Images

Ingen har väl missat 39-årige Sergio Garcias bunker- och greenutbrott i Saudiarabien under förra veckans Europatourtävling.

Garcia fick under fredagens rond ett utbrott i en bunker och under lördagsronden var det fem av greenerna som fick känna på Garcias skosulor och putter.
Masterssegraren från 2017 blev diskvalificerad och har också fått massiv kritik i sociala medier.

Garcia bad senare om ursäkt via ett pressmeddelande och Europatourens chef, Keith Pelley, meddelade senare att ärendet var utagerat och att Garcia inte skulle bli avstängd.

I podcasten Playing Through ger trefaldige majorsegraren, Brooks Koepka, sin syn på Garcias uppträdande.
Och han är inte nådig i kritiken av spanjoren.
– Det är inte roligt som spelare att se någon uppföra sig så respektlöst. Att bete sig så barnsligt är inte okej och det är defintivt inte att vara ett gott föredöme, sa Koepka, som själv gick två bollar före Garcia tredje ronden på Royal Greens G&CC.

Koepka säger vidare att han inte tyckte det fanns någonting med själva banans kondition som var att anmärka på och att alla spelar på samma bana under samma villkor.
– Det är bara Sergio som beter sig som ett barn och det är olyckligt. Jag spelade inte särsklit bra heller men det var inga andra spelare som bar sig åt så. Om man är 40 år så måste man växa upp någon gång.


Koepka har rätt!
Ja
325
6
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.