Här sänds The Masters 2019

The Masters kommer att visas exklusivt i C More och TV12.

Här sänds The Masters 2019
C More och TV12 kommer att sända The Masters 2019. //Foto: Getty Images

Tidigare år har årets första herrmajor visats i såväl Sveriges Television som C Mores plattformar, men så blir det inte 2019.
SVT kommer inte att sända turneringen på grund av andra stora idrottsevenemang som alpina VM och skidskytte-VM på hemmaplan. 

I stället står det klart att C More och TV12 har värvat de exklusiva rättigheterna.
– Vi är stolta över förtroendet att få sända allt från the Masters helt exklusivt på C More, Sportkanalen och TV12. Vi kommer som vanligt att göra en heltäckande inramning med alla tänkbara feeder på C More och dessutom sända stora delar av huvudsändningen på TV12, säger Johan Cederqvist, kanalchef sport på TV4 och C More, i ett pressmeddelande.

The Masters avgörs 11–14 april och huvudsändningen kommer att sändas i TV12 och C More Golf. Det blir även specialsändningar med Featured Groups, Amen Corner och från hål 15 och 16 som visas på Cmore.se.

För första gången arrangerar även Augusta National en damtävling för amatörer 3–6 april – Augusta National Women's Amateur. Sex svenskor kommer till start och slutvarvet sänds direkt på Sportkanalen och C More.

Exakta TV-tider för The Masters är ännu inte fastställda. 


Jag ska titta!
Ja
196
7
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.