Kuchar leder inför helgen

Två raka 63-ronder för amerikanen.

Kuchar leder inför helgen
Matt Kuchar leder på Hawaii efter två starka rundor. //Foto: Getty imags

Matt Kuchar vann senast i höstas då PGA Tour besökte Mexiko och Mayakoba Golf Classic spelades. Innan dess var det RBC Heritage 2014 som Kuchar vann.

Men att det ska ta 1 667 dagar mellan segrarna finns det nu anledning att inte tro. För efter två varv av Sony Open på Hawaii är Matt Kuchar åter i ledning. Det efter att två dagar i rad gått på 63 slag, sju under par.
– Att gå sju under två dagar i rad är oväntad men helt klart väldigt exalterande, sa Kuchar efter det andra varvet på Waialae Golf Club till PGA Tour.

Säsongen 2017-2018 var amerikanens sämsta sedan 2008 och han slutade då 76:a på FedExCup. Det vill han inte vara med om igen.
– Förra året fick jag kämpa hårdare än jag någonsin gjort. När Ryder Cup närmade sig var det vissa saker som inte stämde och jag var ovan i den situationen.
– Nu är jag och mitt golfande på en bättre plats och det är skönt. Men jag vet inte om jag kan slappna av helt. Jag försöker attackera golfbanan på samma sätt, sa Kuchar.

Här är toppen av ledartavlan:

Jonas Blixt var ende svensk i startfältet men han får inte spela i helgen efter att totalt ha gått tre över par på de första två varven. Andra stora namn som missade cutten är bland annat Jordan Spieth och Adam Scott.


Kuchar vinner!
Ja
3
1
Nej
Håll dig uppdaterad med nyhetsbrevet!

Missa ingenting! Prenumerera på vårt nyhetsbrev.